MUST ReadUncategorizedΤρίκαλα

Ειδική αναφορά στις προτάσεις Μιχαλάκη από τον πρωθυπουργό(video)

Η παρουσία του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα χαρακτηρίστηκε  από τις δυο κλειστές συσκέψεις στο δημαρχείο της πόλης για τις καταστροφές και την επόμενη ημέρα στην  πόλη και στην πληγείσα περιοχή .

Στην πρώτη ο πρωθυπουργός συσκέφτηκε στα γραφείο του δημάρχου, μόνο  με  τους υπουργούς του και με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας θέλοντας να ενημερωθεί για την κατάσταση και την αιτία που προκάλεσε αυτήν την καταστροφή. Έτσι λοιπόν μετά από πέντε λεπτά συζήτησης και μιας έγινε αναφορά και για τον νομό Τρικάλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την παρουσία Μιχαλάκη στο γραφείο καθώς όταν κατέβηκε από το Ελικόπτερο στα Τρίκαλα είχε μια γρήγορη ενημέρωση από τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων για τα όσα δημιούργησε η θεομηνία .

 

Λίγο αργότερα στην διευρυμένη συζήτηση που ακολούθησε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου παρουσία όλων των εμπλεκόμενων θεσμικών φορέων και υπουργών “υιοθέτησε” τις προτάσεις του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων για την αντιμετώπιση των φαινομένων από εδώ και πέρα, αλλά και τα έργα υποδομής που θα πρέπει άμεσα να δημιουργηθούν  αναφέροντας χαρακτηριστικά τις προτάσεις Μιχαλάκη που πριν από λίγη ώρα είχε καταθέσει στην αίθουσα ….

Μάλιστα στο τέλος η συζήτηση έκλεισε με την φράση του πρωθυπουργού ότι θα έπρεπε να τα πουν κατ ιδίαν ……

 

Back to top button
Close
Close