Beauty experts

Είσαι καστανή και θέλεις να φωτίσεις τα μαλλιά σου ;

Έχεις παραμείνει πιστή στην καστανή σου βάση αλλά κατά καιρούς σκέφτεσαι και συζητάς με τον haircolorist μια αλλαγή. Διακριτική και φυσική όμως χωρίς να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου. Δεν θέλεις να γίνεις ξανθιά και το κόκκινο είναι για σένα υπερβολικό. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο έρχονται οι celebrity haircolorists με μια νέα τάση που έρχεται απευθείας από τα 90’s και θα λατρέψεις.

Ονομάζεται 90’s natural hair look και το εφέ στα μαλλιά θυμίζει το φυσικό ξάνοιγμα του ήλιου. Διακριτικά highlights σε ζεστές αποχρώσεις “μπερδεύονται” υπέροχα με το καστανό χρώμα δημιουργώντας το πιο διακριτικό αποτέλεσμα.

Τι είναι το 90’s natural

Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι οι έμπνευση των celebrity haircolorists αποκαλύπτουν πως λατρεύουν το χρώμα στα μαλλιά της Jennifer Aniston και της Cindy Crawford πίσω στη δεκαετία του ’90. Εκείνο που μοιάζει με το φυσικό τους μεν αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για το συνδυασμό highlights και lowlights σε καστανούς και σκούρους ξανθούς τόνους.

 

Είναι κατάλληλο για την φυσική καστανή βάση και όχι την πολύ σκούρα ή το σκληρό μαύρο χρώμα γνωστό και ως jet black. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να ξανοίξεις τη βάση πριν ζητήσεις από τον haircolorist να προχωρήσεις στα highlights.

Για να πετύχει ο experts το 90’s natural ξεκινά δημιουργώντας ανοιχτόχρωμα highlights γύρω από την “κορνίζα” του προσώπου μιας και είναι το σημείο-κλειδί. Όσον αφορά στο μήκος συνδυάζει το ανοιχτό καστανό και το ξανθό που ενώνονται με τη βάση χαρίζοντας το φυσικό αποτέλεσμα.

tlife.gr

Back to top button
Close
Close