Idees Sports

Εάν και άνω κάτω συνεχίζεται το πρωτάθλημα της super league

Εν μέσω υποχρεώσεων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και εν μέσω του νέου κύματος κρουσμάτων κορωνοϊού, διεξάγεται το τριήμερο 24-25-26 Οκτωβρίου η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ή, τουλάχιστον, το μεγαλύτερο κομμάτι της.

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αναβλήθηκε λόγω των χρονικών περιορισμών, με τους «ασπρόμαυρους» να μένουν στο 1-1 την Πέμπτη (22/10) με την Ομόνοια στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και τους «ερυθρόλευκους» να ταξιδεύουν στο Οπόρτο για το ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League (Τρίτη 27/10).

Αναβολή και στην αναμέτρηση της Λάρισας με τον Άρη, καθώς οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν μέσα στην εβδομάδα δέκα (10) κρούσματα Covid-19.

Το Σάββατο (24/10), ο Λάζλο Μπόλονι κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού με το «τριφύλλι» να υποδέχεται τον Βόλο στο ΟΑΚΑ. Μία ημέρα αργότερα, «μάχη» εξάδας αναμένεται στην Τρίπολη (16:00) με τον τοπικό Αστέρα να φιλοξενεί τον ΟΦΗ ενώ στη Ριζούπολη (18:15) Απόλλων Σμύρνης και Λαμία αναζητούν «τρίποντο-κλειδί» εν όψει της συνέχειας.

Επιβαρυμένη από το ταξίδι στην Πορτογαλία και τη βαριά ήττα με 3-0 από την Μπράγκα για το Europa League, η ΑΕΚ κοντράρεται στους «Ζωσιμάδες» με τον ανεβασμένο – μετά την παρθενική φετινή νίκη – ΠΑΣ Γιάννινα.

Το… πρώτο μέρος της 6ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (26/10) στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει τον – δίχως νίκη μετά από πέντε προσπάθειες – Παναιτωλικό.

Η 6η αγωνιστική:

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

20:30 Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος (Novasports 2)

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

16:00 Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (Novasports 1)

18:15 Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (Novasports 2)

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (Novasports 1)

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

19:30 Ατρόμητος – Παναιτωλικός (Novasports 1)

Δεν έχουν οριστεί

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Λάρισα – Άρης

Back to top button
Close
Close