Idees SportsΤρίκαλα

Δ. Τρικκαίων – Gilead Sciences Ελλάς: Συνάντηση και ευχαριστίες για τη μεγάλη προσφορά της εταιρείας σε πλημμυροπαθείς

Την εξαιρετικής κοινωνικής σημασίας προσφορά της εταιρείας Gilead σε τρικαλινούς πλημμυροπαθείς, σε πλήρη συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, ανέδειξε η συνάντηση του Δημάρχου Νίκου Σακκά με τον επικεφαλής της εταιρείας στη χώρα μας. Το πρωί του Σαββάτου 20 Απριλίου 2024 ο κ. Σάββας Χαραλαμπίδης, γενικός διευθυντής της Gilead Sciences Ελλάς επισκέφθηκε τον κ. Σακκά στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Εκεί, έγινε η αποτίμηση και απευθύνθηκε από τον κ. Σακκά το μεγάλο «ευχαριστώ» στον κ. Χαραλαμπίδη και στην εταιρεία, για την τεράστιας σημασίας προσφορά πλήρους οικοσκευής σε 9 οικογένειες πλημμυροπαθών. Πρόκειται για οικογένειες που εγκαταστάθηκαν – με πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων και σε συνεργασία με τη Δ.ΥΠ.Α. – σε μη χρησιμοποιούμενες εργατικές κατοικίες στον οικισμό της Σωτήρας. Ο κ. Σακκάς αναφέρθηκε και περιέγραψε αναλυτικά, ολόκληρο το φάσμα των ενεργειών, δράσεων, πρωτοβουλιών, συνεργασιών και έργων που υλοποίησε και συνεχίζει να υλοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων για τους πλημμυροπαθείς, από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στη συνεργασία της Αυτοδιοίκησης με τον ιδιωτικό τομέα, εκθειάζοντας την εξόχως σημαντική προσφορά της Gilead Sciences Ελλάς σε ανθρώπους που είχαν πληγεί ανεπανόρθωτα από την πλημμύρα του Σεπτεμβρίου του 2023.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων εστίασε στη σημαντικότητα της συγκεκριμένης προσφοράς στις οικογένειες των πλημμυροπαθών, που αφήνει σαφές αποτύπωμα για τον ρόλο των ιδιωτικών εταιρειών στο πλαίσιο της κοινωνικής τους δράσης, ειδικά σε μια τέτοια, εξαιρετικά δύσκολη περίσταση.
Από την πλευρά του ο κ. Χαραλαμπίδης, αναφέρθηκε στη συγκίνηση αλλά και στη χαρά για τον ρόλο και τη σημασία της προσφοράς της εταιρείας, σε πολίτες που έχουν ανάγκη, τονίζοντας την έννοια της υπευθυνότητας.
Ευχαριστίες απηύθυνε και ο εκείνη την περίοδο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας (και νυν Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης) Παναγιώτης Ντιντής, που χειρίστηκε όλον τον όγκο των προσφορών για την αποκατάσταση των πλημμυροπαθών, επισημαίνοντας τη σημασία της συγκεκριμένης παροχής οικοσκευών στις 9 οικογένειες. Από την εταιρεία επίσης, η κ. Βίκυ Τσάμη διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της Gilead Sciences Ελλάς, ομοίως ευχαρίστησε τον Δήμο Τρικκαίων για όλη τη συνεργασία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, νωρίτερα, ο κ. Χαραλαμπίδης και πολυμελές κλιμάκιο εργαζομένων της εταιρείας, επισκέφθηκαν ένα προς ένα τα σπίτια στα οποία διαβιούν οι πλημμυροπαθείς, διαπιστώνοντας από κοντά την τεράστια κοινωνική σημασία της στήριξης των οικογενειών έμπρακτα και ουσιαστικά, αλλά και την από καρδιάς απεύθυνση ευχαριστιών από τους ίδιους τους ωφελούμενους.
Από τον Δήμο Τρικκαίων παρέστη και η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Εφη Λεβέντη, ενώ στο τέλος της συνάντησης ο κ. Σακκάς προσέφερε δώρο – αναμνηστικό των Τρικάλων στον κ. Χαραλαμπίδη.

Back to top button
Close
Close