Beauty experts

Δώρα ομορφιάς για τους αγαπημένους σας, με κάτω από 50€


Το δώρο Χριστουγέννων μπορεί να είναι προσωπικό ή κάτι χρηστικό, όπως ένα αντικείμενο για το σπίτι.

Τα δώρα ομορφιάς κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον μου. Νομίζω ότι μία κρέμα χεριών, ένας ορός προσώπου, ένα λάδι ή ακόμα καλύτερα ένα gift set από κάποιο beauty brands, θα ικανοποιήσει σίγουρα τους παραλήπτες, ενώ είναι δεδομένο ότι θα το εντάξουν στην καθημερινότητά τους.

Ως beauty editor, έχω την τύχη να δοκιμάζω πολλά προϊόντα, κάποια από τα οποία γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς μου. Επιπλέον, κάνοντας απλά μία βόλτα στα καταστήματα, πολλά beauty items κεντρίζουν την προσοχή μου, ρωτώ πληροφορίες από το προσωπικό και τελικά τα προσθέτω στο νεσεσέρ μου.

Το κολλάζ που ακολουθεί, περιέχει κάποιες από τις προτάσεις μου για δώρα Χριστουγέννων. Προϊόντα ομορφιάς που κοστίζουν λιγότερο από 50 ευρώ -κάποια λιγότερο και από 20- που σίγουρα θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι beauty lovers και θα τα χρησιμοποιούν καθημερινά.

Επενδύστε σε ένα χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα και μην αμελήσετε να προσθέσετε μία προσωποποιημένη κάρτα. Αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και το δώρο παίρνει άλλη αξία!

Lush, Snow Fairy Body: Ένα body spray σε ιδιαίτερη συσκευασία που μυρίζει σαν ζαχαρωτό.

Nuxe, Xmas gift with super serum: Μία από τις προτάσεις της Nuxe, με τον μαγικό ορό προσώπου και το gua sha που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

L’Occitane hand cream: Ανακαλύψτε τεράστια ποικιλία δώρων στα καταστήματα L’Occitane. Best seller προϊόν, οι κρέμες χεριών που χαρίζουν μοναδικά απαλά χέρια.

Korres Apotherapy Wild Rose Brightening Absolute-Oil: Είναι μια εξαιρετικά φωτεινή και ελαφριά ενυδατική κρέμα εμπλουτισμένη με ιδιόκτητη βιταμίνη Super C που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την εμφάνιση των δυσχρωμιών και να κάνει τον τόνο του δέρματος να φαίνεται πιο ομοιόμορφος.

Carolina Herrera Fabulous Eyes Mascara: Μία mascara που χαρίζει έντονο βλέμμα. Προσθέστε charm της επιλογής σας, ακόμα και το μονόγραμμα του παραλήπτη, για ένα μοναδικό, προσωποποιημένο δώρο.

Back to top button
Close
Close