MUST Read

Δυο όμορφα πρόσωπα πίσω από την μάσκα του κορονοϊού στην εμπορική αγορά των Τρικάλων

Με τη μάσκα στο πρόσωπο κατά την είσοδό τους σε καταστήματα αλλά και μέσα μαζικής μεταφοράς βρίσκονται οι κάτοικοι του Δήμου Τρικκαίων . Οι έλεγχοι και τα πρόστιμα ωθούν την συντριπτική πλειοψηφία των Τρικαλινών  να φορούν μάσκα, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία και την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού. Στο ίδιο μήκος κύματος τόσο οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων όσο και οι εργαζόμενοι.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν οι Εμα και Γωγώ δυο εργαζόμενες σε γνωστό εμπορικό κατάστημα της Ασκληπιού,  ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει την ατομική του ευθύνη και κάνει χρήση της μάσκας. Όταν κάποιος δεν φοράει μάσκα για την προστασία όλων μας του  συνιστούμε  να την φορέσει. Σύμφωνα με τις εργαζόμενες κυρίες η μάσκα θέλει ιδιαίτερη υπομονή και χρήση αλλά με καλή θέληση γίνεται ένα απαραίτητο αξεσουάρ που αφορά κυρίως την ατομική υγιεινή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι ο κόσμος έχει θορυβηθεί λόγω της αύξησης των κρουσμάτων, με αποτέλεσμα η χρήση της μάσκας να κρίνεται επιβεβλημένη, προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού.Οι έλεγχοι που διεξάγουν τα αρμόδια κλιμάκια δεν εξαιρούν τίποτα και κανένα. Εστιάζονται σε επιχειρήσεις αλλά και σε μέσα μαζικής μεταφοράς ταξί και λεωφορεία

Back to top button
Close
Close