FashionΕπιχειρείν

Δυο γοητευτικές κυρίες πίσω από το Artijoux handmade jewelery!

Η Δήμητρα Τζέλη και Η Κατερίνα Μπαρούτα είναι ένα αχτύπητο επαγγελματικά δίδυμο, με συγγενικούς δεσμούς που ξεκίνησαν από την αγάπη τους για δημιουργία και όλο αυτό εξελίχθηκε στην πραγματοποίηση του υπέροχου Artijoux! Η Δήμητρα και η Κατερίνα μας υποδέχθηκαν με χαμόγελο και μας ξενάγησαν στο χώρο τους.
Στο κατάστημα Artijoux handmade jewelery, που βρίσκεται στην Ασκληπιού 12, στο εμπορικό κέντρο των Τρικάλων, θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από χειροποίητες δημιουργίες της εταιρίας Αrtijoux, η οποία δραστηριοποιείται από το 2017 στον χώρο του κοσμήματος, μέσω του Instagram και του Facebook,καθώς  επίσης γνωστά συνεργαζόμενα brand.
Μια ιδιαίτερη πρόταση είναι η εταιρία Bonendis, με δερμάτινες χειροποίητες ελληνικές τσάντες και ζώνες, και η εταιρία @thecanvasconcept  που επιλέγει ως κύριο υλικό το πλεξιγκλάς καθρέφτη, για μοναδικά κοσμήματα με άποψη.
Το Artijoux διαθέτει ψαγμένες εταιρείες με χειροποίητες τσάντες από δέρμα και ξύλο, τη γνωστή σε όλους Μagiou exclusive σε ιδιαίτερα σχήματα, και τέλος σας προτείνουμε την wanderlust, επίσης ελληνική εταιρία, από τη Θεσσαλονίκη με μεγάλη συλλογή σε ρούχα! Θα βρείτε αξεσουάρ μόδας για τα μαλλιά και όχι μόνο, καθημερινές αλλά και πιο ιδιαίτερες στέκες, προτάσεις για υπέροχα δώρα και αυτά είναι μόνο η αρχή!
Τηλ.2431 401650

Back to top button
Close
Close