Ειδήσεις

Δράση 1η ΤΟΜΥ Τρικάλων: «Βιώνω τα συναισθήματά μου»

Την Τρίτη 20/2/2024, ο Κοινωνικός Λειτουργός Ντάσκας Ιορδάνης με την Νοσηλεύτρια Γκουγκουμάτη Κων/να, από την 1η ΤΟΜΥ Τρικάλων, πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση με θέμα «Βιώνω τα συναισθήματά μου» στους μαθητές της Α΄ τάξης του Μουσικού Γυμνασίου Τρικάλων.

Την Τετάρτη  6/3/2024 πραγματοποιήθηκε η αντίστοιχη δράση από τον Κοινωνικό Λειτουργό Ντάσκα Ιορδάνη και την Επισκέπτρια Υγείας Πρεβεδουράκη Σοφία, στους μαθητές της Β΄ τάξης του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων, με τη διενέργεια ομιλίας,  παρουσίασης (power point) και βιωματικών ασκήσεων.

Σκοπός της παρέμβασης ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών, ώστε να αναγνωρίζουν τα βασικά συναισθήματα, να τα κατανοούν και να τα εκφράζουν.

Η δράση υλοποιήθηκε με αφορμή την «Ανάπτυξη – υλοποίηση από το Υπουργείο Υγείας δράσεων και παρεμβάσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας σε Εθνικό Επίπεδο, για το σχολικό έτος 2023 – 2024».

Το παρόν έργο πραγματοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντάσσεται στο ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Θεσσαλίας. 

Back to top button
Close
Close