Fashion

Διαχρονικά στη μόδα του χειμώνα είναι τα πολύχρωμα πλεκτά!

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που συμβαίνουν διαχρονικά στη μόδα του χειμώνα είναι τα πλεκτά.

Τα cosy μάλλινα πουλόβερ που κρατούν το σώμα ζεστό, συνδυάζονται με τα τζιν και τις φούστες και δείχνουν ταυτόχρονα κομψά αλλά και casual.

Ένα από τα πιο διαχρονικά στιλ στα πλεκτά είναι τα minimal πουλόβερ σε neutral αποχρώσεις, ενώ τελευταία, οι χοντρές μάλλινες ζακέτες έχουν αρχίσει να μπαίνουν επίσης δυναμικά στο παιχνίδι, σε ρομαντικές εκδοχές με λουλούδια και έντονα χρώματα.

Υπάρχει όμως μια τάση που σχεδόν κάθε χρόνο κάνει την εμφάνισή της στο δεύτερο μισό του χειμώνα -τα cheerful knits ή αλλιώς τα «χαρούμενα πλεκτά», δηλαδή τα πλεκτά σε έντονα χρώματα, με prints και patterns που σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Λουλούδια, συννεφάκια, ψυχεδελικές γραμμές, γεωμετρικά σχέδια και συνδυασμοί χρωμάτων λειτουργούν ως mood booster και δίνουν μια φρέσκια νότα σε κάθε ντύσιμο.

Φωτίζουν ιδανικά τα μαύρα και τα σκούρα γκρι παλτό, ενώ όταν ανοίξει ο καιρός θα φορεθούν ως πανωφόρια, ένα απλό τζιν και τα sneakers σας.

Παρακάτω, δείτε μερικές εκδοχές των cheerful knits και πάρτε ιδέες για την επόμενη αγορά που θα φέρει χρώμα και φως στο ντύσιμό σας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

γυναίκα με πλεκτό φόρεμα

Back to top button
Close
Close