Beauty experts

Διάλεξε φίνα αρώματα για το φθινόπωρο

Η αρχή κάθε νέας σεζόν κρύβει την ανάγκη για αλλαγή. Μικρές ανανεωτικές πινελιές δίνουν άλλο χρώμα στην καθημερινότητά μας και μας τονώνουν.

Το άρωμά μας, η μυρωδιά που ντύνει το σώμα μας, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Από τη μυρωδιά της καρύδας, της πεόνιας και του jojoba που πρωταγωνιστούν το καλοκαίρι, πηγαίνουμε σε πιο ζεστές και φίνες μυρωδιές.

Συστατικά όπως το μέλι, τα εσπεριδοειδή και το γιασεμί είναι αυτά που κυριαρχούν στα λανσαρίσματα του Σεπτεμβρίου και κάνουν το άρωμα ξεχωριστό, ιδανικό για να κερδίσει μία θέση στο γυναικείο boudoir.

Μια ανάσα πριν από την πρώτη πτώση της θερμοκρασίας, ξεχωρίσαμε 5 από τα φθινοπωρινά αρώματα που κυκλοφορούν στην αγορά:

Δείτε τα συστατικά που ξεχωρίζουν στις περιγραφές, επισκεφθείτε τα καταστήματα ομορφιάς και δοκιμάστε τι ταιριάζει στη δική σας επιδερμίδα.

Gucci Bloom Profumo di Fiori: Το άρωμα είναι σαν ένα ξόρκι, και οι γυναίκες που το φοράνε μαγεύουν τον κόσμο. Παραμένοντας πιστός στα συστατικά του Gucci Bloom Eau de Parfum, το νέο άρωμα εξυμνεί τη φρέσκια φυσική πρασινάδα, την πλούσια ποιότητα των λουλουδιών και το κρεμώδες βάθος του Tuberose. Προσφέροντας μια λαμπερή πινελιά στην υπέροχη λευκή floral υπογραφή του Bloom Eau de Parfum, το Profumo di Fiori απελευθερώνει το εθιστικό και δυναμικό μαγνητισμό του Tuberose Essence, αναμεμιγμένο με το Jasmine Sambac Closed Buds και το Jasmine Sambac Absolute.

Giorgio Armani My Way: Το άρωμα MY WAY, μία συλλογή από λευκά άνθη, είναι ένα φωτεινό οσφρητικό ταξίδι με τα πιο εκλεκτά, τα πιο όμορφα συστατικά από όλο τον κόσμο, τα οποία συνδυάζονται μοναδικά με τις πλέον καινοτόμες τεχνικές.

Coco Mademoiselle L’Eau Privée: Το άρωμα της απόλυτης ελευθερίας. Οι ζωηρές νότες των εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με τον αισθησιασμό του patchouli, προσδίδουν στο άρωμα μια μοναδική ένταση που προκαλεί εθισμό. Από το 2001, το κομψό και ασυναγώνιστο COCO MADEMOISELLE παραμένει τόσο σαγηνευτικό και κάθε νέα εκδοχή του, είναι πιστή στις αρχικές οσφρητικές νότες του.

Marc Jacobs Perfect: Με σκοπό να ωθήσει τον εαυτό του, το Marc Jacobs Perfect είναι ένα άρωμα σαν καραμέλα λουλουδιών με την ομαλότερη επίγευση. Οι νότες του, μέσα στις οποίες ξεχωρίζει το γάλα αμυγδάλου και το κασμίρι δηλώνουν την πρωτοτυπία που ο Jacobs θέλησε να γιορτάσει με αυτό το eau de parfum.

Viktor&Rolf Flowerbomb Midnight: Σαφώς λουλουδάτο, όπως και οι προκάτοχοί του, επικεντρώνεται στο γιασεμί και εμπλουτίζεται με φραγκοστάφυλο, μόσχο και ρόδι για μια μεθυστική, πιο σκοτεινή και πιο απολαυστική εμπειρία. Και παρά το όνομά του, είναι σίγουρα ιδανικό να το φοράτε όλη την ημέρα.

Back to top button
Close
Close