Τρίκαλα

Δεκτή έγινε η προσφυγή του Μιχάλη Μπαγιώτη για την ανταλλαγή ακινήτων

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κατέφυγε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας για την ανταλλαγή ακινήτων.

Συγκεκριμένα τον περασμένο μήνα στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας τέθηκε στην ημερήσια διάταξη το θέμα της ανταλλαγής έκτασης 60 στρεμμάτων στα Σερβωτά, κάτοχος των οποίων είναι ο Δήμος Φαρκαδόνας με ανταλλαγή κτίσμα στη Φαρκαδόνα, κάτοχος του οποίου είναι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων. Το αίτημα κατατέθηκε από την ΕΑΣΤ αλλά δεν συνάντησε καθολική ανταπόκριση μιας και υπήρχαν σύμβουλοι από την αντιπολίτευση αλλά και την συμπολίτευση που μειοψήφησαν.

Ο κ. Μπαγιώτης προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας καθώς δεν υπήρξε αυξημένη πλειοψηφία των δύο τρίτων του συμβουλίου.

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας, έκανε δεκτή την προσφυγή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου κ. Μιχάλη Μπαγιώτη, και απέρριψε την απόφαση του συμβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσφερόμενο κτίριο της ΕΑΣΤ προς το Δήμο Φαρκαδόνας χαρακτηρίζεται από την αντιπολίτευση χαμηλότερης αξίας γεγονός που δεν την βρίσκει σύμφωνη ως προς την ανταλλαγή.

Τέλος να υπογραμμιστεί ότι το θέμα είχε απασχολήσει και παλιότερα το πρώην δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας, όπου σε τότε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είχε τεθεί ως θέμα.

Back to top button
Close
Close