Design

Δείτε σε 3D video πώς θα κατασκευαστεί ο ουρανοξύστης κατοικιών Riviera Tower στο Ελληνικό

Έχουν ήδη ξεκινήσει τα έργα για τον ουρανοξύστη κατοικιών Riviera Tower στο Ελληνικό.Ο Riviera Tower θα είναι ο πρώτος παράκτιος ουρανοξύστης της χώρας, ο πιο ψηλός και ο πρώτος “πράσινος”. Θα διαθέτει 50 ορόφους και 170 διαμερίσματα, ενώ στο ground floor προβλέπονται χώροι 2.000 τ.μ.

Ο εργολάβος είναι η κοινοπραξία των εταιρειών Bouygues Batiment International και Intrakat, μία συνεργασία μεταξύ μίας εκ των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών παγκοσμίως, με εξαιρετική φήμη και εκτεταμένη εμπειρία σε μελέτη και κατασκευή υψηλών κτηρίων πολυτελών κατοικιών, και μίας εκ των κορυφαίων κατασκευαστικών εταιρειών στην Ελλάδα στον κλάδο των υποδομών και κτηρίων.

Με την επιλογή αυτή, η κοινοπραξία των εταιρειών Bouygues Batiment International και Intrakat μεταβαίνει στο επόμενο στάδιο της ανέγερσης του Riviera Tower σε συνέχεια της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με τη μορφή του Early Contractor Involvement (ECI) και της υλοποίησης της προετοιμασίας και των πρόδρομων εργασιών αναφορικά με το σχεδιασμό, τον προγραμματισμό, την εφοδιαστική αλυσίδα και τη διαχείριση κατασκευής του έργου υπό την ιδιότητα του Early Works Contractor (EWC).

Η ολοκλήρωση του τοποθετείται στο πρώτο τρίμηνο του 2026. Στο τέλος του 2023 θα φαίνεται η κατασκευή του 2ου ορόφου. Ανα 10 ορόφους θα φτιάχνεται και η εξωτερική επένδυση.

Δείτε στο παρακάτω video σε 3D πώς θα κατασκευαστεί ο ουρανοξύστης κατοικιών Riviera Tower στο Ελληνικό.

Back to top button
Close
Close