Τρίκαλα

Δήμος Πύλης: Πλήρωσαν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σαν… καινούργιο!!!

Για… χρυσό πλήρωσε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πενταετίας 120.000 χιλιομέτρων η ΔΕΥΑ Πύλης, το οποίο μάλιστα αγοράστηκε από… έμπορο στην Ελασσόνα, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και κυρίως η παράταξη Πύλης Όραμα του Θοδωρή Χήρα, αλλά και μελών της παράταξης Μαράβα.

Το 4 X 4 αυτοκίνητο, αγοράστηκε 20.000 ευρώ, ενώ 2.500 ευρώ στοίχισε η κουκούλα… ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στα 22.500 ευρώ!!!

Το θέμα έφερε στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο με ερώτηση εκτός ημερησίας διάταξης ο Θοδωρής Χήρας, ενώ το καταψήφισαν το θέμα οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και μέλη του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ Γιάννης Κουτσονάσιος και Θέμης Ζάχος

Στην ερώτησή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ζητούσε εξηγήσεις γιατί ενώ τα Τρίκαλα είναι η μεγαλύτερη αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, η ΔΕΥΑΠ το προμηθεύτηκε από την Ελασσόνα…

Απαντώντας ο δήμαρχος τόνισε πως για να το πήραν από την Ελασσόνα θα ήταν καλό…

Ο Ευάγγελος Κουτής στην τοποθέτησή του είπε προς τον Μαράβα ότι θα μπορούσε να πάρει αυτοκίνητο από μαντράδες των Τρικάλων πολλοί πολλοί εκ των οποίων είναι και ψηφοφόροι του.

Τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ επιχείρηση να υπερασπιστεί ο Μάκης Παπαγεωργίου, για να εισπράξει την αντίδραση του Κώστα Ούτρα: «Αστα Μάκη, δεν ξέρεις εσύ από αυτοκίνητα»

Back to top button
Close
Close