Ειδήσεις

Δάκρυσε στην αγκαλιά του Παπαστεργίου η μητέρα της Κλαούντια Λάτα!

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Λάρισα, μετά την παρέλαση, στην οποία παρέστη η μητέρα της Κλαούντια Λάτα που χάθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών.

ΛΑΡΙΣΑ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ

Συγκινητικές στιγμές μετά το τέλος της παρέλασης για την 25η Μαρτίου στη Λάρισα καθώς η Άλμα Λάτα, μητέρα της αδικοχαμένης στην τραγωδία των Τεμπών, Κλαούντια, είχε τετ α τετ με τους επισήμους και συγκεκριμένα με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, υπουργό Ψιφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Παπαστεργίου. Η κ. Λάτα εμφανώς φορτισμένη ζήτησε δικαιοσύνη για την κόρη της αλλά και για τα υπόλοιπα θύματα της τραγωδίας.

Σύμφωνα με το larisanet.gr, τη μητέρα της κοπέλας αγκάλιασαν με δάκρυα και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας καθώς και ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, που την πλησίασαν μετά το τέλος της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Λάρισας. Πριν την έναρξη της παρέλασης η Άλμα Λάτα κρατώντας λίγα λουλούδια κι ένα χαρτί ζήτησε “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ” για τα 57 αδικοχαμένα θύματα του εγκλήματος που ακόμα συγκλονίζει.

Λάρισα: Ράγισε καρδιές η μητέρα της Κλαούντια Λάτα που χάθηκε στα Τέμπη – Δάκρυσε στην αγκαλιά του Παπαστεργίου [εικόνες]

Back to top button
Close
Close