Cooking ideasΕπιχειρείν

Γνωστός σεφ μαγείρεψε στην εξοχή με κλαρίνα!

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, με την εκπομπή του ΣΚΑΙ, BBQ STORIES, επισκέφθηκε την Ελασσόνα, μία κατ’ εξοχήν κτηνοτροφική επαρχία, όπου όλοι διεκδικούν τον τίτλο του «καλύτερου ψήστη».

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, αρχικά συνάντησε τον Βασίλη και τον Ραφαήλ Ζίωγα και τον Δημήτρη Τσάτσο, σήκωσαν τα μανίκια και επιδόθηκαν σε σκληρές κτηνοτροφικές δουλειές.
Η ανταμοιβή τους για τη σκληρή δουλειά; Η επίσκεψη τους στο γεφύρι Γιάννενας. Ένα μαγικό μέρος όπου έστησαν υπαίθριο bbq και έψησαν ζουμερά «Αρνίσια Παϊδάκια με σκορδολέμονο και μυρωδικά.
Το φαγητό συνοδεύτηκε με τραγούδι και χορό από την παραδοσιακή ορχήστρα του Βαγγέλη Πέγιου.
Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής της εκπομπής Αλέξανδρος Παπανδρέου πήγε στην Τσαριτσάνη, όπου με μια τοπική ομάδα που αποτελούταν από τον Δημήτρη Γουναρά, τον Μιχάλη Πλατίκα και τον Δημήτρη Καραγιάννη, επιδόθηκε σε τρέξιμο βουνού στα ορεινά μονοπάτια της περιοχής.
Στο τέλος της διαδρομής, τον περίμενε η μεγάλη παρέα του Νίκου Μεζίλη αλλά και απολαυστικά «Τυλιχτά Σουβλάκια με Σάλτσα Μουστάρδας» δίπλα στον Ελασσονίτη ποταμό.
Στο τέλος, μαζί με τον πρόεδρο του Αεραθλητικού Συλλόγου Ολύμπου Ελασσόνας (Α.Σ.Ο.ΕΛ), Μάκη Σαμαρά και την παρέα του, σε ένα εκπληκτικό τοπίο, κοντά στο χωριό Δρυμός, έκανε πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς “παρά πέντε”, μία δραστηριότητα που ενθουσίασε τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και έδωσε την υπόσχεση ότι θα ξαναεπισκεφθεί σύντομα την περιοχή της Ελασσόνας με τις μοναδικές ομορφιές της.
Δείτε την εκπομπή εδώ –>  BBQ STORIES (skaitv.gr)

Back to top button
Close
Close