Επιχειρείν

Γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία απολύει 14.000 υπαλλήλους μέσω email!

Με ένα e-mail, ο γνωστός για τις εκκεντρικές απόψεις του, Elon Musk ενημέρωσε τους υπαλλήλους της Tesla ότι το προσεχές διάστημα θα καταργηθούν περισσότερες από 14.000 θέσεις εργασίας.

Μπορεί η Tesla να θεωρείται ο απόλυτος ηγέτης στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, έχοντας κατακτήσει ουκ ολίγες… κορυφές το 2023 -μεταξύ αυτών και της ευρωπαϊκής αγοράς- ωστόσο αυτό δεν φαίνεται αρκετό ώστε να διατηρηθούν οι περίπου 140.000 θέσεις εργασίας στην καλιφορνέζικη φίρμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ενημέρωση η οποία στάλθηκε στους εργαζόμενους της εταιρείας από τον περιβόητο Elon Musk, το προσεχές διάστημα θα καταργηθούν περισσότερες από 14.000 θέσεις εργασίας, οι οποίες αναλογούν στο 10% του εργατικού δυναμικού της σε ολόκληρο τον πλανήτη.

BUY NOW

  • DACIA ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΕΩΣ 4.850 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ SUV ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

  • Η ΝΕΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΗΣ TRIUMPH ΜΕ 5.690 ΕΥΡΩ

  • ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ SKODA ME ΟΦΕΛΟΣ 17.000 ΕΥΡΩ

Αιτία των επερχόμενων απολύσεων είναι η επικάλυψη αρμοδιοτήτων που παρουσιάζεται στο εσωτερικό της Tesla και η ανάγκη περιορισμού του λειτουργικού κόστους.

Μάλιστα ο Elon Musk δεν δίστασε να ευχαριστήσει όλους τους υπαλλήλους για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει ώστε η Tesla να γίνει αυτό που είναι σήμερα, υπογραμμίζοντας το πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία του… αποχαιρετισμού.

Tesla

Back to top button
Close
Close