Τρίκαλα

Γιώργος Κάλλος για την εξέλιξη του κατολισθηκού φαινομένου στην Αθαμανία

Την κάτωθι ανακοίνωση ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο f/b ο κάτοικος και επαγγελματίας, ο οποίος ασχολείται με την ιχθυοκαλλιέργεια στην περιοχή, για την πρόσφατη Κατολίσθηση στην Αθαμανία η οποία αναζητείται λύση για να σταματήσει το φαινόμενο και να μην προξενήσει άλλες ζημιές ….
Σήμερα (χθες)το απόγευμα επισκέφθηκαν το επίμαχο σημείο της κατάπτωσης ο κ. Αγοραστός και ο κ. Μιχαλάκης για να κρίνουν ιδίοις όμμασι την κρισιμότητα της κατάστασης.
Προγραμματίζονται τα επόμενα βήματα για την προστασία του χωριού. Τους ευχαριστούμε πολύ. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να διορθώσω μερικές ανακρίβειες που γράφτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
1) Τον πρώτο άνθρωπο που πήρα τηλέφωνο και τον ενημέρωσα για το συμβάν ήταν ο κ. Ούτρας Κώστας (στον οποίο αναφέρεται και το πρώτο βίντεο της κατάπτωσης που κυκλοφόρησε). Ο κ. Ούτρας κινητοποιήθηκε άμεσα και κατάφερε να στείλει την ίδια νύχτα τα μηχανήματά του (τσάπα και αυτοκίνητα).
Τα μόνα μηχανήματα που δούλεψαν στο επίμαχο σημείο ήταν του κ. Ούτρα που παραβρέθηκε στο χωριό απ’την πρώτη στιγμή. Δεν υπήρξαν άλλα μηχανήματα κανενός άλλου.
Τον ευχαριστούμε πολύ για την άμεση βοήθεια.
2) Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο κ. Χατζή Λάκη που παραβρέθηκε επίσης απ’την πρώτη στιγμή
3) Ευχαριστούμε τους χειριστές, οδηγούς, βοηθούς των μηχανημάτων που κατάφεραν μέσα σε αντίξοες συνθήκες (χιονόπτωση) και μετά από 12ωρη πορεία να βρεθούν στο χωριό.
4) Τέλος να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους του χωριού για την φιλοξενία όλων όσων συμμετείχαν στην όλη προσπάθεια.
Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς.
Συνεχίζουμε με τη βοήθεια όλων.
Κάλλος Γεώργιος
Πρόεδρος Αθαμανίας

Back to top button
Close
Close