Idees Sports

Για 10η συνεχή χρονιά ο Τρικαλινός Σύλλογός δρομέων στο Zagori Mountain Race

Για δέκατη συνεχή χρονιά ο Τρικαλινος Σύλλογός  έδωσε δυναμικό παρόν στο Zagori Mountain Race . Ξεπερνώντας τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς αρκετοί δρομείς  μπόρεσαν να προετοιμασθούν και να συμμετάσχουν στην μεγάλη δρομική διοργάνωση του καλοκαιρού !

Η διοργάνωση διεξήχθη το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 με έδρα το μεγαλύτερο χωριό της περιοχής του Ζαγορίου , το Τσεπέλοβο , και περιελάβανε τους αγώνες :

  • “Zagori Mountain Running” TeRA 80 km,
  • Marathon 44 km,
  • Half Marathon 21 km,
  • ZMR 10 km,

Ο Σύλλογός  είχε συμμετοχές και στους τέσσερις αγώνες.

Τρεις δρομείς μας στο Marathon 44 km

Στον αγώνα των 44 χλμ και 2.600m θετικής υψομετρικής είχαμε τις περισσότερες συμμετοχές για τον Σύλλογό μας. Τρεις δρομείς μας συμμετείχαν και τερμάτισαν στην πολύ απαιτητική διαδρομή . Την καλύτερη επίδοση από τους δρομείς μας πέτυχε ο Γιάννης Κόττας που τερμάτισε σε 7:02:05 , ακολούθησε ο Θανάσης Οικονόμου με 8:23:01 , ενώ την τριάδα των τερματισμών συμπλήρωσε ο Βασίλης Διαμάντης με 9:52:53.

Στις υπόλοιπες τρεις αποστάσεις είχαμε από μια συμμετοχή σε κάθε αγώνισμα . Στον αγώνα Half Marathon 21km ο Ιωάννης Πλεσιώτης τερμάτισε σε 2:39:27 , ενώ στον μικρό αγώνα των 10 χλμ. , ΖΜR 10k είχαμε την συμμετοχή του Βαγγέλη Λιακούμη, όπου τερμάτισε σε 1:58:13 . Τέλος, στον υπερμαραθώνιο, με την ονομασία TeRA 80Km συμμετείχε ο Χρήστος Μπατατόλης αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την διαδρομή των 80 χλμ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΑΣ !!!

Back to top button
Close
Close