Τρίκαλα

Για αθλιότητες καταγγέλει το ΚΚΕ την Παπακώστα

Σε ΑντιΚΚΕ αθλιότητες προέβη για ακόμη μια φορά η βουλευτής της ΝΔ Κ.Παπακώστα από το βήμα της Βουλής.

Μη μπορώντας η κυβέρνηση να δικαιολογήσει τη βάρβαρη πολιτική της και στην Παιδεία, και κυρίως να αντιμετωπίσει το σφυροκόπημα από τους βουλευτές του ΚΚΕ, που ανέδειξαν με συγκεκριμένο και αποκαλυπτικό τρόπο όλα όσα προωθούνται με το αντιεκπαιδευτικό της νομοσχέδιο, προσέφυγε στο γνωστό της καταφύγιο: Τον ωμό αντικομμουνισμό.

Την αποστολή ανέλαβε και αυτήν τη φορά – είχε «ξαναχτυπήσει» και στη συζήτηση για το αντεργατικό κυβερνητικό έκτρωμα – η βουλευτής της ΝΔ Κ. Παπακώστα. Για να υποστηρίξει την ιδιωτική Εκπαίδευση, ανέσυρε από τα σκουπίδια όλες τις σαχλαμάρες που ξερνούσαν διάφορα φασιστοειδή κάθε φορά που έπαιρναν τον λόγο στη Βουλή, μιλώντας για το «πού σπούδασε η κόρη της Αλέκας Παπαρήγα» και άλλες παρόμοιες αθλιότητες.

Πήρε βέβαια πληρωμένη απάντηση από τον εισηγητή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή: «Είναι τέτοια η ένδεια του πολιτικού λόγου της ΝΔ, που οδηγεί βουλευτές όπως η κα Παπακώστα από τα Τρίκαλα, αντί να απαντάει στην τεκμηριωμένη κριτική του ΚΚΕ, να καταφεύγει για άλλη μια φορά δυστυχώς γι’ αυτήν – το είχε κάνει και για το αντεργατικό έκτρωμα Χατζηδάκη – στη χρεοκοπημένη και από το παρελθόν αντιΚΚΕ αθλιότητα. Διεκδικεί μήπως η κα Παπακώστα τον ρόλο μιας νέας “κουκουεδολόγου”; Δεν το γνωρίζουμε. Καλό θα είναι όμως γι’ αυτήν να διδαχτεί από το παρελθόν και να δει ποια ήταν η κατάληξη που είχαν αυτά τα πρότυπά της, αν έχει τέτοια…».

Back to top button
Close
Close