Lifestyle news

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε ένα απλό σκηνικό με ένα παγκάκι για να ανακοινώσει ότι έχει καρκίνο

pαγκόσμιο σοκ προκάλεσε η είδηση ότι η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία για την αντιμετώπισή του.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσω ενός βιντεοσκοπημένου μηνύματος που έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή το απόγευμα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας χρησιμοποίησε έναν υπαίθριο χώρο και ένα παγκάκι στο συναισθηματικό βίντεο για τον καρκίνο. Μάλιστα, πίσω από την επιλογή της αυτή κρύβεται ένα σημαντικό μήνυμα.

Ήταν «μια σκηνή με την οποία θα μπορούσε να ταυτιστεί κάθε οικογένεια», είπε ένας ειδικός. Καθισμένη σε ένα εξωτερικό παγκάκι στο Κάστρο του Γουίνδσορ, η 42χρονη πριγκίπισσα απευθύνθηκε στον κόσμο με τα συγκλονιστικά νέα της, ενώ ο ήλιος έλαμπε σε μια ανοιξιάτικη μέρα.

Αυτό έρχεται μετά από εβδομάδες εικασιών για την υγεία της και το πού βρίσκεται μετά από την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά στην οποία υπεβλήθη τον Ιανουάριο.

Η σημασία του απλού σκηνικού της Κέιτ καθισμένης σε ένα παγκάκι
Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier είπε στη Daily Mail πώς «οι νάρκισσοι στο βάθος» και το «απλό ξύλινο παγκάκι» το έκαναν «μια σκηνή με την οποία θα μπορούσε να ταυτιστεί κάθε οικογένεια όσον αφορά τους δικούς της κήπους».

«Νόμιζα ότι έγινε έξοχα, γιατί ήταν σε ένα τόσο ωραίο, χαλαρό, ανεπίσημο περιβάλλον», πρόσθεσε.

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ένα ριγέ πουλόβερ και τζιν – δίνοντας έναν απλό τόνο στο βίντεο σε αυτό που ο Phil περιέγραψε ως μια ανακοίνωση εντελώς ξαφνική και απροσδόκητη.

Ο ίδιος είπε πώς, «υπήρχαν στιγμές που η φωνή της κυματιζόταν», αλλά η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξακολουθούσε να «δείχνει να έχει τον έλεγχο» και «κάπως χαλαρή και να εμμένει στα γεγονότα».

«Νομίζω ότι ήταν ο σωστός συνδυασμός για να περάσει ένα σοβαρό μήνυμα, αλλά να μην είναι υπερβολικά δραματικό».

Η επιλογή να τραβήξει το βίντεο σε εξωτερικούς χώρους μια ηλιόλουστη μέρα βοήθησε να μεταδοθεί το μήνυμα, «ότι το αντιμετωπίζουν και ότι ελπίζουμε ότι είναι σε καλή κατάσταση», είπε ο Phil.

Ο βασιλικός βιογράφος πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αν είχε καθίσει πίσω από ένα γραφείο και μέσα, σε ένα επίσημο σκηνικό… μπορεί να ήταν λίγο πιο ζοφερό». Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fitzwilliams περιέγραψε την ανακοίνωση ως «βαθιά συγκινητική».

«…Δεν ήταν τοποθετημένο σε ένα ανακτορικό δωμάτιο στο Κάστρο του Γουίνδσορ, ήταν ένα σετ με ένα απλό παγκάκι. Θα μπορούσε να είναι σε οποιοδήποτε πάρκο, οι νάρκισσοι πίσω της». Πρόσθεσε ότι το «απλό» σκηνικό το έκανε ακόμη πιο σχετικό με τους ανθρώπους.

«Υπάρχει μια αίσθηση κατά την οποία ταυτιζόταν με όλους όσοι έχουν αυτή την ασθένεια και είναι ευάλωτοι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό».

Οι προηγούμενες βασιλικές φωτογραφίες σε παγκάκι
Μάλιστα, πολλές προηγούμενες βασιλικές φωτογραφίες και βίντεο έχουν τραβηχτεί σε κήπους και επικεντρώνονται γύρω από ένα παγκάκι.

Η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της, την πριγκίπισσα Άννα και τον βασιλιά Κάρολο, το 1952 καθισμένοι έξω στο κάστρο Μπαλμόραλ.Ο Κάρολος ποζάρει με τα εγγόνια του και τις νύφες του -Πιο πονηρός και από την Σάρλοτ ο Λούις [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Νταϊάνα και ο Κάρολος τράβηξαν μια απλή οικογενειακή φωτογραφία με τον νεαρό πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ένα παγκάκι στους κήπους του παλατιού του Κένσινγκτον.

Μια πιο πρόσφατη οικογενειακή φωτογραφία τραβήχτηκε για τα 70ά γενέθλια του Καρόλου το 2018 και επικεντρώθηκε και πάλι στην ύπαιθρο καθώς η οικογένεια ήταν τοποθετημένη σε ένα ξύλινο κάθισμα.

Η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφόρησε μάλιστα ένα παιδικό βιβλίο με εικόνες το 2021 με τίτλο The Bench, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από τον πρίγκιπα Χάρι και τον γιο της Άρτσι.

Πέρυσι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φωτογραφήθηκε να κάθεται σε εξωτερικό χώρο σε ένα παρόμοιο σκηνικό για να σηματοδοτήσει την έναρξη του πενταετούς προγράμματός του για να δείξει ότι είναι δυνατό να τερματιστεί η έλλειψη στέγης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Back to top button
Close
Close