Γάμος - Βάπτιση

Γάμος υπό την σκιά των Μετεώρων για τον Αλέξανδρο Μπουλογεώργο και την Δήμητρα Καϊταλίδου

Το θέμα και το βίντεο του γάμου ήταν “Παλιά Ελληνική Ταινία”!

Mε φόντο τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Τρικαλινού Αλέξανδρου-Απόστολου Μπουλογεώργου με την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα Καϊταλίδου! Ο γάμος ξεχώρισε για την κομψότητα και την καλαισθησία του!

Οι δύο νέοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 24 Ιουλίου 2021 στο Βυζαντινό Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο οποίος κοσμεί την Καλαμπάκα ήδη από τον 11ο αιώνα μ.Χ. Οι γονείς και τα αδέρφια του ζευγαριού Αχιλλέας Μπουλογεώργος, Λαμπρινή-Άννα Μήτσιου, Σήλια Μπουλογεώργου, Σπύρος Καϊταλίδης, Μαρία Καρβωνίδου, Ανέστης Παραστατίδης, και Ελισάβετ Καϊταλίδου έλαμπαν από ευτυχία, συγκίνηση και περηφάνια. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι αγαπημένοι φίλοι τους Δημήτριος Κάρας και Σοφία Φυτιάνου.

Ο γαμπρός ετοιμάστηκε στο πατρικό του σπίτι στα Τρίκαλα με την βοήθεια εκλεκτών φίλων και συγγενών. Η ετοιμασία της νύφης πραγματοποιήθηκε στο πατρικό της σπίτι στη Μεσοποταμία Καστοριάς και στη συνέχεια έφτασε στη γραφική εκκλησία συνοδευόμενη από την οικογένεια της και τους κουμπάρους, όπου την περίμενε ο ανυπόμονος γαμπρός.

Το μυστήριο τελέστηκε στον εσωτερικό χώρο του ναού από τους πατέρες Ελευθέριο και Σωτήριο. Ο περίβολος της εκκλησίας ήταν στολισμένος ρομαντικά με τριαντάφυλλα και γυψοφύλλη, και σε συνδυασμό με την πανοραμική θέα της Καλαμπάκας και φόντο τα Μετέωρα συνέθεταν ένα ειδυλλιακό σκηνικό.

Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό πριγκιπικό νυφικό του οίκου Pronovias, ενώ ο γαμπρός φορούσε ένα επιβλητικό σμόκιν κουστούμι του οίκου Aslanis.

 

Ακολούθησε όμορφη και καλαίσθητη δεξίωση στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου το ζευγάρι διασκέδασε και φωτογραφήθηκε με όλους τους καλεσμένους. Μετά το welcome drink, τους καλεσμένους περίμεναν στις ροτόντες, περίτεχνες μπομπονιέρες σε κουτάκι με κορδέλα. Οι ροτόντες ήταν διακοσμημένες με ασημένια κηροπήγια και γυψοφύλλη.

Το θέμα του γάμου ήταν “Παλιά Ελληνική Ταινία”. Την παράσταση έκλεψε το εμπνευσμένο βίντεο εισόδου, που αποτελούσε αναδημιουργία σκηνής από την πολυαγαπημένη ταινία “Δεσποινίς Διευθυντής”. Στο βίντεο πρωταγωνιστούσε το νεόνυμφο ζευγάρι σε σκηνοθεσία των κουμπάρων του.

Οι νεόνυμφοι κατέφθασαν στο χώρο της δεξίωσης στους τίτλους τέλους του βίντεο και εισήλθαν με το τραγούδι “Στο Λευκό τον Πύργο” του Κ. Μακεδόνα. Ο χορός του ζευγαριού έγινε με το τραγούδι “Πες μου μία λέξη” των Δ. Χορν και Μ. Κοντού. Στο τέλος του τραγουδιού, ο ουρανός στολίστηκε με πυροτεχνήματα. Συγκίνηση επίσης προκάλεσε ο χορός του γαμπρού με την μητέρα του με το τραγούδι “Θες” του Δ. Μητροπάνου.

Την διακόσμηση της εκκλησίας και του κέντρου δεξίωσης επιμελήθηκε η Χριστίνα Παππά που διατηρεί το κατάστημα “Flowershop Christina Pappa” στην πόλη των Τρικάλων. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβαν οι καταξιωμένοι Τρικαλινοί DJs Απόστολος Μπαμπατσιάς και Λάμπρος Βάλλας. Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε η βραβευμένη Makeup Artist Ειρήνη Γεωργιάδου (“Geo makeup Shop”) και το εντυπωσιακό χτένισμα η Hairstylist Ελένη Κουσίδου (“For all”) στην Καστοριά. Το ντύσιμο του γαμπρού επιμελήθηκε ο Αντώνης Γκέκας, που διατηρεί το κατάστημα “Instante” στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Τα πεντανόστιμα γλυκά ήταν δημιουργία του ζαχαροπλαστείου του Βασιλείου Τριζώνη στα Τρίκαλα. Τις μοναδικές αυτές στιγμές απαθανάτισε το πολυβραβευμένο στούντιο “2 Kappa Productions” (Κωνσταντίνος Κατσιάνης), το οποίο μοιράστηκε μαζί μας τις υπέροχες αυτές φωτογραφίες!

Ευχόμαστε στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία!

 

 

 

Back to top button
Close
Close