Ειδήσεις

Βόμβες Κούγια κατά Μελισσανίδη: «Από Τίγρη σε έχω κάνει νιάου νιάου η γατούλα»!

Έκρηξη από τον Αλέξη Κούγια!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη και όχι μόνο με βαριές εκφράσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

Αναλυτικά:

Ο Θεός τα βλέπει όλα και τιμωρεί.

Σε έχω κάνει από Τίγρη που σε έκαναν οι δημοσιογράφοι σου, νιάου νιάου η γατούλα.

Μείνε τώρα με τις φιλιππινέζες σου με τα μπαρ και τις καφετέριες, που μας ανακάλεσαν τα δελτία μας μισή ώρα πριν παίξουμε με την Λαμία και ενώ τους ξεφτίλισε το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν ζήτησαν ούτε συγνώμη και πανηγυρίζατε όλοι, μαζί με τον άλλο τον χοντρό από τα Γιάννινα που έχει πουλήσει την ομάδα από τις 27/5/2015 χωρίς να τον ενοχλεί κανείς, με τον Κάργα που τον έκανε και αρχηγό, γιατί μας ρίξατε για ένα πόντο μαζί με το Ζαχαριάδη και τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο.

Μείνε τώρα με το παχύδερμο από την Ηλιούπολη, τον στοιχηματζή, την φιλιππινέζα του Τσακογιάννη να κλαίτε την μοίρα σας και να περιμένετε ποιοι παίκτες θα λήξουν τα συμβόλαια τους για να τους πάρετε τζάμπα.

Δύο άσχετοι με το ποδόσφαιρο που δεν γνωρίζουν αν η μπάλα είναι στρογγυλή ή τετράγωνη, που το μόνο που ξέρετε είναι να στρίβετε τα γεννητικά όργανα των ξένων διαιτητών ρεζιλεύοντας την ιστορία της ΑΕΚ.

Φτάσατε στο σημείο με τον Φιλιππάκη, την θείτσα την δικηγόρο σου και την άλλη την Μπουμπού του Θωμαΐδη να πανηγυρίζετε γιατί δικάστηκες μόνο 12 μήνες και να γράφετε στη livesport και στα site που γράφει η Μπουμπού ότι ενώ καταδικάστηκες και έφαγες 12 μήνες φυλακή ότι αθωώθηκες.

Φαίνεται ότι για σένα και την σεβάσμια δικηγόρο σου την φίλη του Σταματόγιαννη καταδίκη είναι όταν δικάζεσαι πάνω από ένα χρόνο, όταν δικάζεσαι κάτω από ένα χρόνο είσαι αθώος.

Χθες με ποινικό μητρώο δύο σελίδες όπως είπε ο Εισαγγελέας της έδρας, η δικηγόρος φώναζε ότι έχεις λευκό ποινικό μητρώο.

Να δούμε τώρα τι θα πει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που σου έδωσε άδεια να πάρεις τις μετοχές της ΑΕΚ και να είσαι και πρόεδρος της ιστορικής αυτής ομάδος.

Συγχαρητήρια και πάντα τέτοια.

Back to top button
Close
Close