Fashion

Βρες τα βασικά κομμάτι του denim στη ντουλάπα σου!

Το denim style είναι αυτό που λέμε forever style. Πέρα από τάσεις και εποχές έχει μία διαχρονική αξία. Τα ντένιμ κομμάτια είναι μέσα στην ντουλάπα σου (και στο μυαλό σου) όλον το χρόνο. Το αγαπημένο σου τζιν, το denim dress, το τζιν πουκάμισο, τα έχεις φορέσει και θέλεις να τα φοράς όλη την σεζόν, γιατί εκτός από άνετα είναι και so cool!

Σίγουρα όλες έχουμε πολλά denim κομμάτια στην ντουλάπα μας και  θέλουμε να τα φοράμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους χωρίς να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια σύνολα. Βεβαίως και δεν έχουμε όλες την δυνατότητα να κάνουμε συνέχεια αγορές ώστε να αλλάζουμε του look μας με new items αλλά με έξυπνο styling υπάρχει ο τρόπος να ανανεωθούμε με μικρές κινήσεις.  Το θέμα λοιπόν είναι να έχεις τα βασικά ώστε να είσαι καλυμμένη για όλες τις περιστάσεις και όλες τις τάσεις.

Τώρα λοιπόν που είσαι σπίτι κάνε ένα ξεκαθάρισμα στα jean κομμάτια που έχεις και κράτησε τα πιο στιλάτα κάνοντας έτσι και ένα update στην ντουλάπα σου.

Εγώ σήμερα θα σε βοηθήσω με ένα πολύ πρακτικό τρόπο και με τις καλύτερες βοηθούς, ας δούμε μαζί τα denim κομμάτια που έχουν οι διάσημες και τα φοράνε ξανά και ξανά αποδεικνύοντας ότι είναι all time classic, ώστε να έχεις ένα οδηγό για το τι κρατάς και τι δεν χρειάζεσαι πια!

https://www.tlife.gr/

Back to top button
Close
Close