Τρίκαλα

“Βούλιαξε” η πόλη από τους επισκέπτες – “Χάος” με το κυκλοφοριακό…

Απίστευτα αυξημένη ήταν η κίνηση στην πόλη των Τρικάλων με αποκορύφωμα το Σάββατο το μεσημέρι όπου εκδηλώθηκαν μποτιλιαρίσματα ιδίως στους κεντρικούς δρόμους αλλά και κατεράφησαν ουρές σε ταμεία σουπερ μάρκετ και κρεοπωλεία όπως και σε μεγάλα εμπορικά της πόλης .

Τα καταλύματα – ξενοδοχεία, airbnb, – και καταστήματα εστίασης δέχθηκαν πάρα πολύ κόσμο ενώ πέρα από τα θετικά με την άφιξη όλου αυτού του κόσμου στην πόλη και περιοχή μας, το κυκλοφοριακό ήταν το νούμερο ένα πρόβλημα των ημερών!

Στους κεντρικούς δρόμους της πόλης καταγράφηκαν μοναδικές σκηνές από επισκέπτες οδηγούς – χωρίς να εξαιρούνται και οι ντόπιοι – που προκαλούσαν μποτιλιάρισμα χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές, το οποίο οφείλονταν στην έλλειψη σεβασμού προς τους υπόλοιπους και στην απάθεια!

Φιλότιμες προσπάθειες διαχείρισης του κυκλοφοριακού κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα το τμήμα τροχαίας Τρικάλων με το έμψυχο δυναμικό να βρίσκεται σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο στους δρόμους και να ρυθμίζει με επαγγελματισμό και κατανόηση την κίνηση και την συμπεριφορά των διερχόμενων οδηγών

Back to top button
Close
Close