Βελλίδειο: Ζαραμπούκας – Βούτσινας στο… ίδιο μήκος κύματος

Χθες στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου ο Πρωθυπουργός έδωσε την καθιερωμένη ομιλία του, δύο άνδρες δεν πέρασαν απαρατήρητοι από όσους παρακολουθούσαν τις κινήσεις στα παρασκήνια: ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Ζαραμπούκας και ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Γιάννης Βούτσινας.
Παρά το επίσημο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι δύο άνδρες συζήτησαν αρκετά μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας ιδέες και αναπτύσσοντας ένα πλαίσιο συνεργασίας που στόχο έχει να ενισχύσει τόσο την τοπική αυτοδιοίκηση όσο και τους επιμελητηριακούς θεσμούς που εκπροσωπούν.
Στα, του χώρου, λέγεται ότι η χημεία τους είναι εμφανής: ενώ ο ένας κινείται στον πολιτικό χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο άλλος διαχειρίζεται τα επιχειρηματικά και επιμελητηριακά θέματα σε εθνικό επίπεδο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα δυναμικό δίδυμο συνεργασίας που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για τα επόμενα βήματα των θεσμών τους.
Και, όπως σχολιάζουν όσοι τους παρατήρησαν, δεν ήταν απλώς μια φιλική παρουσία στην αίθουσα – αλλά μια κίνηση που δείχνει ότι οι συμμαχίες και οι συνεργασίες μετράνε πολύ, ακόμα και ανάμεσα σε πολιτικά και επιχειρηματικά στελέχη.