MUST ReadΓάμος - Βάπτιση

Βαγγέλης & Ιφιγένεια │Ένας ονειρεμένος γάμος δίπλα στη Θάλασσα & το απίστευτο πάρτι ! {Bίντεο}

                                   Βαγγέλης Παπαζήσης & Ιφιγένεια Μπαμπούρη

Σχεδίασαν το γάμο τους μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια…με ρομαντικές και elegant πινελιές, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από μαγευτικό!

Η νύφη πιο όμορφη από ποτέ κατέφθασε στην εκκλησία με καΐκι και πλημμύρισε από ευτυχία τον Βαγγέλη και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ενώ ο γαμπρός κατέφθασε με το θαλάσσιο jet ski …στο παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Ελληνικών Εύβοιας. 

Αφού τέλεσαν το μυστήριο του γάμου τους, με κουμπάρους την Μαρία Μπίλη και τον Λεωνίδα Κοθρά, παρουσία  στενών φίλων και συγγενών μεταφέρθηκαν σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό για το γαμήλιο πάρτι έχοντας ως φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Στο Beach bar Bazaar της Εύβοιας δόθηκε το γαμήλιο πάρτι με catering από την γνωστή ταβέρνα Φωλιά του Κόκορα.

Η επιμέλεια του στολισμού και τα λουλούδια από το κατάστημα Bantel στα Τρίκαλα,θύμισε παραμυθένιο σκηνικό.Τι να πει κανείς για αυτή την μοντέρνα ειδυλλιακή διακόσμηση στο χώρο δεξίωσης με πανέμορφες γιρλάντες και συνθέσεις λουλουδιών να στολίζουν τα τραπέζια, ενώ πλούσιες κρεμαστές συνθέσεις από λευκά άνθη, λευκά κεριά, τραπεζομάντηλα και χρυσά κηροπήγια ολοκλήρωναν το σκηνικό εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους τους.

΄Ενα πάρτι μέχρι τις πρωινές ώρες που ολοκληρώθηκε με χορούς και μπάνιο στη θάλασσα. Την βραδιά επένδυσε μουσικά ο αδερφός του γαμπρού Φώτης Παπαζήσης, που ξεχώρισε στο The Voice.

 

Φίλοι και συγγενείς φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Posidonio Studios της οικογένειας Παπαζήση.

Η προετοιμασία….

Η νύφη πανέμορφη, με μακιγιάζ από την make up artist, Λίλια Χαλκιά και μαλλιά Γιάννης Τσιανάκας.

Ο γαμπρός με elegant κοστούμι  κέρδισε το χειροκρότημα με την  εντυπωσιακή άφιξη του!

Από την συντακτική ομάδα του trikalaidees Ευχόμαστε κάθε ευτυχία στο ζευγάρι!

 

Back to top button
Close
Close