Idees Sports

Βέροια – Τρίκαλα 1-0 – Σπουδαία νίκη και σταθερά πρώτη η “Βασίλισσα”

ην τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της SL2 σημείωσε η ΒΕΡΟΙΑ, συνεχίζοντας να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα του βορείου ομίλου.

Η “Βασίλισσα του βορρά” επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 του ΑΟ Τρικάλων, ένα σκορ που φαντάζει μικρό, αφού είχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα την κυριαρχία, χάνοντας μάλιστα πολλές ευκαιρίες.

Τελικά, ο Σάββας Μούργος ήταν αυτός που “ξεκλείδωσε” την άμυνα των φιλοξενούμενων στο 66ο λεπτό, χαρίζοντας ένα απόλυτα δίκαιο τρίποντο στην ομάδα του.

Οι Βεροιώτες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας στο μισό γήπεδο τους Τρικαλινούς.

Στο 16’ ο Γιακουμάκης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 25’ ο ίδιος παίκτης έπιασε την κοντινή κεφαλιά αλλά ο γκολκίπερ του ΑΟΤ απέκρουσε σωτήρια!

Στο 31’ ο Γιακουμάκης πήρε την πάσα από τον Παπαχρήστο, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα αποκρούστηκε σε κόρνερ, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Πασάς σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Ριζογιάννη και κατέληξε κόρνερ.

Στην επανάληψη η “Βασίλισσα” συνέχισε να προσπαθεί για το γκολ και στο 63′ η κεφαλιά του Γαβριηλίδη από καλή θέση έφυγε άουτ.

Οι προσπάθειες των γηπεδούχων καρποφόρησαν τελικά στο 66′, όταν ο Μούργος πήρε τη μπάλα στα δεξιά, σύγκλινε προς την περιοχή του ΑΟΤ και λίγο έξω από αυτήν έπιασε ένα δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα αφού βρήκε πρώτα σε σώμα αμυντικού και άλλαξε πορεία, γράφοντας το 1-0 για τη ΒΕΡΟΙΑ!

Μετά το γκολ, η “Βασίλισσα” έκανε διαχείριση του υπέρ της σκορ, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ιδιαίτερα όσο έφτανε το ματς προς την λήξη του να πιέσουν, έχοντας μια καλή στιγμή στο 90′ όταν το σουτ του Παρέδες μέσα από την περιοχή, κόντραρε σε πόδια αμυντικών και έφυγε κόρνερ.

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Φραγιός, Κουφός)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος (85′ Μουχάλης), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (85′ Δημόπουλος), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (90′ Φοφανά), Πόζογλου (77’ Ράμος), Πασάς.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Σεντουριάν, Σαντραβέλης Ντιαλόσι (78’ Ζησόπουλος), Παρέδες, Ριζογιάννης, Ρεκίν, Χειρότραντας, Ελευθεριάδης (78’ Μυλόπουλος), Πέλκας (60’ Μπαξεβάνος), Ευθυμίου (46’ Νιάρος), Νίζιτς (40’ Κουσκουνάς).

* Να σημειωθεί ότι πριν την σέντρα του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή ως μήνυμα στην μάχη κατά της βίας των γυναικών, ενώ το γκολ της ΒΕΡΟΙΑΣ οι παίκτες της το αφιέρωσαν στον Μπαϊντού που υπέστη σοβαρό τραυματισμό.

 

Βέροια – Τρίκαλα 1-0 δηλώσεις Αμπέντε, Δερμιτζάκης, Μούργος (28/11/2021)

Κείμενο: www.kerkidasport.gr

Η 5η αγωνιστική του Α’ Ομίλου:  

Σάββατο 27 Νοεμβρίου

Πανσερραϊκός – Απόλλων Λάρισας 1-0

Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Ηρακλής – ΑΕΛ 1-1

ΝΠΣ Βέροια – ΑΟ Τρίκαλα 1-0

Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β’ 0-3

Αναγ. Καρδίτσας – Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Πιερικός – Νίκη Βόλου 0-3

ΑΟ Ξάνθη – Αλμωπός Αριδαίας 2-0

Θεσπρωτός – ΑΟ Καβάλα 7-0

Ρεπό ο Ολυμπιακός Β’

Βαθμολογία

1. Βέροια 13 -5αγ.

2. ΑΟ Ξάνθη 10 -4αγ.

3. Αναγ. Καρδίτσας 9 -4αγ.

4. Νίκη Βόλου 9 -5αγ.

5. Ολυμπιακός Β’ 7 -3αγ.

6. ΑΕΛ 7 -4αγ.

7. Αλμωπός Αριδαίας 6 -5αγ.

8. Θεσπρωτός 6 -4αγ.

9. Πανσερραϊκός 6 -5αγ.

10. ΠΑΟΚ Β’ 5 -5αγ.

11. Ηρακλής 5 -5αγ.

12. Ολυμπιακός Βόλου 5 -5αγ.

13. Πιερικός 4 -5αγ.

14. Απόλλων Πόντου 4 -5αγ.

15. Τρίκαλα 3 -4αγ.

16. Απόλλων Λάρισας 2 -4αγ.

17. Καβάλα 0 -4αγ.

Back to top button
Close
Close