Lifestyle news

Αφήνουν τις παραστάσεις στο θέατρο και πάνε στο Survivor !

Μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα του να κοιμάμαι σε μια παραλία κάτω από τα αστέρια. Το έχω κάνει με παρέες, κιθάρες, φωτιά και να περνάμε όμορφα. Πιστεύω θα το διαχειριστώ. Η πείνα πιστεύω ότι είναι κάτι που θα μπορέσω να διαχειριστώ. Το οικονομικό μπορεί να είναι ένας παρανομαστής αλλά πιο πολύ θα πήγαινα γιατί πιστεύω ότι είναι ένας δίαυλος επικοινωνίας με τον κόσμο και να μπορέσει να δει άλλα υπέροχα πράγματα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Κακά τα ψέματα είμαστε λίγο κουτσομπόληδες όλοι. Θέλουμε το ριάλιτί μας αλλά το σημαντικό πρέπει να το δείξεις έμμεσα. Δε ξέρω πως θα αντιδράσω στις ακραίες συνθήκες, δεν έχω δοκιμαστεί σε ανάλογη κατάσταση…» είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει πως έχει πληροφορίες ότι ο ηθοποιός έχει ήδη συμφωνήσει.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως ο ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση στην οποία είχε συμφωνήσει να παίξει με τον Σπύρο Μπιμπίλα να βγαίνει μέσω skype δηλώνοντας την ενόχλησή του. Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε και το όνομα ακόμη μιας ηθοποιού που αποχώρησε από άλλη παράσταση για να μπει στο Survivor. Ο λόγος για την Μυριέλλα Κουρεντή.

«Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα τραίλερ μιας παράστασης που θα πρωταγωνιστώ εγώ και θα ανέβαινε στις 12 Δεκεμβρίου αλλά λόγω  της αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου μετατέθηκε και θα πάει στις 17. Ο Γιάννης έχει φύγει. Εγώ διαφωνώ με όλες τις αποχωρήσεις. Ξεκινήσαμε με αυτή του Άρη Σερβετάλη, τώρα έχουμε την αποχώρηση του Γιάννη και έχουμε όπως μαθαίνω και την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από άλλο θέατρο για να πάνε στα ριάλιτι.

Αυτό πληροφορήθηκα εχθές για την Μυριέλλα Κουρεντή, αν την πάρετε τηλέφωνο θα μάθετε, δε μπορώ να μιλάω για άλλους ανθρώπους. Προσωπικά διαφωνώ με όλα τα ριάλιτι που εξευτελίζουν ανθρώπους και διαφωνώ και με τον Γιάννη που τον αγαπάω πάρα πολύ και συνεργαζόμαστε πάρα πολύ στα φιλανθρωπικά και τρέχει… Είναι ένα εξαιρετο παιδί που όμως αυτή τη στιγμή κάνει κάτι που θεωρώ απαράδεκτο και για το σωματείο και για εμένα προσωπικά. Δε θεωρώ σωστό οι ηθοποιοί να φεύγουν από τις θέσεις τους.

Σέβομαι τα οικονομικά των ανθρώπων γιατί μόνο για οικονομικά γίνεται. Είναι άλλη παράμετρος το οικονομικό. Αν υπήρχαν συμβολικές συμβάσεις ισχυρές που δε μπορούμε να κάνουμε, δε θα φεύγανε τόσο εύκολα οι ηθοποιοί από τα συμβόλαιά τους γιατί θα είχαν ποινικές ρήτρες.  Ζούμε σε μια χαώδη κατάσταση που ο καθένας φεύγει όποτε θέλει από μια παράσταση. Για την τσέπη τους είναι σωστό, για το θέατρο ως έννοια είναι λάθος» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου απάντησε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν με θεωρεί έντιμο άνθρωπο. Βεβαίως είναι λάθος να αφήνεις μια παράσταση και να αφήνεις ξεκρέμαστο έναν θίασο που αγωνιά και προσπαθεί να βγάλει ένα θεατρικό έργο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό, τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει.

tlife.gr

Back to top button
Close
Close