Lifestyle news

Αυτή θα είναι η νέα συνεργάτιδα της Ελένης

Εννέα περίπου μήνες μετά το τηλεοπτικό της «αντίο», η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να πει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση του Mega, που μέσω επίσημης ανακοίνωσης την καλωσόρισε στο «πρώτο της σπίτι», στο οποίο επιστρέφει μετά από ακριβώς 30 χρόνια.

Η επίσημη ανακοίνωση ανέφερε μόνο ότι η παρουσιάστρια θα είναι στο καθημερινό πρόγραμμα του Mega, εκκρεμεί ωστόσο το θέμα της ζώνης που θα προβάλλεται η εκπομπή της, που, όπως όλα δείχνουν, «κλίνει» προς το μεσημέρι.

Στο πλευρό της η Ελένη Μενεγάκη θα έχει την επί χρόνια αρχισυντάκτρια της, Ελένη Γελαλή, ενώ κρούσεις γίνονται και σε άλλους παλαιούς συνεργάτες της. Η πρώτη, που φαίνεται πως έχει κλείσει, είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, κάτι που έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης στη Φωλιά των Κου Κου από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Η πρώτη που δέχτηκε κρούση από την Ελένη είναι η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Εγώ την πήρα χθες τηλέφωνο και μου είπε πως δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει αυτό που τη ρώτησα. Στόχος της είναι να μείνει στο Mega. Αυτά μου είπε χθες η Ελιάνα. Δεν διαψεύδει την είδηση» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο ακόλουθ

Back to top button
Close
Close