Fashion

Αυτή η άνοιξη υμνεί το λευκό Οι σχεδιαστές πόνταραν στη διαχρονικότητα και την κομψότητα του λευκού φορέματος

Είθισται η άνοιξη να είναι ταυτισμένη με το φλοράλ. Αέρινες μακριές φούστες και φορέματα με μεγάλα ή μικρά πολύχρωμα λουλούδια δημιουργούν μια μπόχο εμφάνιση, ιδανική για ανοιξιάτικους περιπάτους. Κι όμως αυτή την άνοιξη τα λουλούδια δεν άνθισαν τόσο έντονα στα υφάσματα των σχεδιαστών. Αντιθέτως, η απλότητα και η μονοχρωμία πήρε στρατηγική θέση στις πασαρέλες με τους δημιουργούς να ποντάρουν στην κομψότητα του διαχρονικού λευκού φορέματος. Φυσικά, η απλότητα είναι σχετική όταν μιλάμε για οίκους μόδας και μάλιστα με μεγάλη ιστορία στη δημιουργικότητα.

JEREMY MOELLER VIA GETTY IMAGES

Το λευκό φόρεμα έρχεται να αντικαταστήσει αυτή την εποχή το μαύρο του χειμώνα. Είναι το φόρεμα πασπαρτού που αν το συνδυάσουμε σωστά μπορούμε να το ευχαριστηθούμε από το πρωί έως το βράδυ. Τις πρωινές ώρες μπορούμε να το φορέσουμε με παπούτσια μπαλαρίνες, σανδάλια ή σνίκερς, ανάλογα με το στυλ μας. Αν επιλέξουμε να το συνδυάσουμε με χαμηλές σουέτ μπότες δημιουργούμε μια ανάλαφρη μποέμικη εμφάνιση, ιδανική για καλοκαιρινά πάρτι και μουσικές εκδηλώσεις. Για τις βραδινές ώρες προτείνεται με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα κι ένα ωραίο κλατς.

EDWARD BERTHELOT VIA GETTY IMAGES

Ο οίκος Prada παρουσίασε ένα μίντι ίσιο λευκό φόρεμα καλυμμένο με τούλι, το Acne Studios έδωσε όγκο στη σιλουέτα, ενώ το ύφασμα ήταν έτσι δομημένο που παρέπεμπε σε σύννεφο. Ο οίκος Alexander Mc Queen πρότεινε ένα ασύμμετρο μακρύ βαμβακερό. Στον Valentino είδαμε ένα σχέδιο όπου το πικέ ύφασμα με τα μεγάλα διάτρητα σχέδια, αν και τόσο διαχρονικό έδειχνε τόσο μοντέρνο. Στην επίδειξη του Michael Kors το λευκό φόρεμα προτάθηκε για πολυτελή παραθερισμό, ενώ στον οίκο Chloe το λευκό πικέ σχεδιάστηκε με φαρμπαλάδες που του πρόσθεταν πλούσιο όγκο.

EDWARD BERTHELOT VIA GETTY IMAGESΕντοπίστηκε με καλή διάθεση 📍 #heartlately 📸 @edward.berthelot | Ίνσταγκραμ

Back to top button
Close
Close