Ειδήσεις

Αυτή είναι η ταινία που θα γυριστεί σε Τρίκερι και Πήλιο – Όλες οι λεπτομέρειες

Μία μεγάλη Ισπανική παραγωγή, με προδιαγραφές “Χόλιγουντ” έρχεται σε λίγες ημέρες στην περιοχή της Μαγνησίας, όπως άλλωστε πρώτο αποκάλυψε το TheNewspaper.gr δύο μήνες πριν!

Στην παραγωγή της ταινίας συμμετέχει και ελληνική εταιρεία, η οποία ενισχύεται οικονομικά στο πλαίσιο ειδικού προγράμματος που “τρέχει” το Υπουργείο Τουρισμού για την ανάδειξη των ελληνικών τοπίων.Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν εντός του Σεπτεμβρίου και μαζί με τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν, θα παίξουν ρόλους βοηθητικών ηθοποιών κάτοικοι της περιοχής. Έχουν επιλεγεί δύο σημεία γυρισμάτων. Το ένα θα είναι στην Αγία Κυριακή Τρικερίου και το άλλο στις Κόττες του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Πρόκειται για Αγγλόφωνο ρομαντικό θρίλερ με τίτλο «Haunted Heart» με σκηνοθέτη τον βραβευμένο Ισπανό Φερνάντο Τρουέμπα, ο οποίος το 1994 κέρδισε βραβείο Όσκαρ με την ταινία Belle Epoque.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι ο Ματ Ντίλον και οι: Αίντα Φολκ και Χουάν Ουρέγκο.

Συμπαραγωγοί του έργου είναι η Ισπανική Atlantica Films και η Ελληνική Blonde, ενώ η παραγωγή υποστηρίζεται μεταξύ άλλων και από το Ισπανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου.

Back to top button
Close
Close