Τρίκαλα

Ατύχημα στον Ασπροπόταμο λόγω ολισθηρότητας .Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ο άτυχος μοτοσικλετιστής

Το ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην περιοχή Τρία Ποτάμια στον Ασπροπόταμο κοντά στο διοικητήριο της πρώην διευρυμένης κοινότητας. Παρέα πέντε μοτοσικλετιστών οι οποίοι ξεκίνησαν για Κυριακάτικη βόλτα από τα Τρίκαλα  με κατεύθυνση προς το Περτούλι και επιστροφή από τον Ασπροπόταμο κατέληξαν στα επείγοντα του Γ,Ν,Τρκάλων καθώς χρειάστηκε να διακομιστεί  το ένα μέλος αυτής.

΄Λόγω της ‘έντονης βροχόπτωσης που προηγήθηκε στην περιοχή, το οδόστρωμα φαίνεται να ήταν ολισθηρό με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να χάσει την ισορροπία αλλά και τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά.

Μάλιστα χρειάστηκε να παραμείνει τουλάχιστον για 80 λεπτά στο οδόστρωμα μέχρι να έρθει ασθενοφόρο από την Καλαμπάκα για να τον μεταφέρει στα Τρίκαλα. Ο νεαρός που στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του,  αφού τα χειρότερα αποφευχθήκαν  είχε συνεχώς τις αισθήσεις του,  με τους φίλους του να τον μιλούν συνεχώς και να του δίνουν κουράγιο μέχρι να οδηγηθεί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου …Πέρα από τους τέσσερις φίλους και περαστικοί Ασπροποταμίτες, προσπάθησαν να βοηθήσουν ώστε να ξεπεραστεί όσο πιο ανώδυνα γίνονταν το περιστατικό με τον σοβαρό τραυματισμό του παιδιού….

Back to top button
Close
Close