Beauty experts

Αρώματα με έμπνευση  που αποπνέουν ερωτισμό και μαγεία


Το άρωμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. Η κουλτούρα των αρωμάτων ανά περιοχή ποικίλλει, ωστόσο υπάρχουν κοινά σημεία.Τα αρώματα αποτελούν ουσιαστικό μέρος της ρουτίνας περιποίησης ανδρών και γυναικών, ενώ μαρτυρούν πολλά και για το γούστο ή την προσωπικότητά μας. Πλέον, πολλά θεωρούνται gender free.

Αν πρέπει να δώσουμε ένα χαρακτηρισμό στα αρώματα με ανατολίτικο αέρα, τότε θα πρέπει να πούμε ότι είναι βαριά. Ο καπνός, το λιβάνι, τα εσπεριδοειδή αποτελούν βασικές νότες των συγκεκριμένων αρωμάτων, τα οποία αναμφισβήτητα μένουν αναλλοίωτα στο δέρμα για ώρες, ενώ μυρίζουν με έναν μόνο ψεκασμό.

Η μεγαλοπρέπεια που χαρακτηρίζει την Ανατολή, εκφράζεται ακόμα και μέσα από το άρωμα. Σε αυτά τα μέρη, οι άνθρωποι αγαπούν το άρωμα και το θεωρούν βασικό χαρακτηριστικό της εμφάνισης τους… και εμείς συμφωνούμε 100% με αυτήν την άποψη.

Δεδομένου ότι οδεύουμε στην πιο festive εποχή του χρόνου, τα αρώματα με ανατολίτικο αέρα είναι αυτά που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Στο κολλάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε κάποια από τα πιο αγαπημένα μας, τα οποία σας προκαλούμε να ψεκάσετε στο χέρι σας. Θα δείτε πως όλοι θα αναρωτηθούν τι άρωμα φοράτε.

Powered by Hondos Center Trikala Friends

Back to top button
Close
Close