Ειδήσεις

Αρνητές του κοροναϊού, των εμβολίων και της ίδιας τη λογικής τα μέλη της «Συνταγματικής Αστυνομίας» – Ποια είναι η δράση τους

Τρικυμία εν κρανίω είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει κανείς ακούγοντας τι πρεσβεύουν τα μέλη της αυτοαποκαλούμενης «Συνταγματικής Αστυνομίας»

, των σκλήρών αρνητών, δηλαδή, της πανδημίας και του εμβολίου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για την οργάνωση, εναντίον τεσσάρων μελών της οποίας ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος επειδή εμφανίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε διαγνωστικό κέντρο της Τούμπας ζητώντας από τον υπεύθυνο του χώρου να επιδείξει την άδεια νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης.

Εις βάρος των τεσσάρων ατόμων (τρεις άνδρες και μια γυναίκα) απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αντιποίηση αρχής, παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για μετάδοση μολυσματικών ασθενειών, φθορά ξένης περιουσίας και παράνομη βιντεοσκόπηση.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου δεν δέχονταν να κάνουν τα rapid test που απαιτούνται για την είσοδο τους στα δικαστήρια, με αποτέλεσμα η έναρξη της διαδικασίας να καθυστέρησει, ενώ τελικά πήραν αναβολή για τις 8 Δεκεμβρίου.

Ποιοι είναι η «Συνταγματική Αστυνομία»

Τα μέλη της νέας οργάνωσης των… ψεκασμένων αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» και επικαλούνται το Άρθρο 120 του Συντάγματος που αναφέρει ότι οι Έλληνες «…δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Οι άνθρωποι αυτοί επιθυμούν να ελέγχουν τους πάντες φορώντας στολές, ενώ έχουν κολλήσει και ειδικά σήματα στα αυτοκίνητά τους για να θυμίζουν… περιπολικά.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, επικεφαλής της συγκεκριμένης ομάδας, μίλησε στον ΣΚΑΪ, προσπαθώντας να πείσει πως «τα εμβόλια σκοτώνουν και όχι ο ιός», ενώ το Σύνταγμα έχει καταλυθεί.

«Οι πολίτες έχουν την απόλυτη εξουσία, όταν το Σύνταγμά τους καταλύεται. Τότε, αυτόματα το ίδιο το Σύνταγμα σε διατάσσει όπως διατάσσει ένας στρατηγός, για να φύγεις για τον πόλεμο με το τάγμα σου. Έχει υπάρξει βίαιη κατάλυση του Συντάγματος από το 2011. Άνθρωποι που κάνουν τα εμβόλια, μετά από 10-15 λεπτά σωριάζονται στο έδαφος και φεύγουν με ασθενοφόρα. Τα εμβόλια σκοτώνουν τους ανθρώπους» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με όσα έχει γράψει κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνολικά «35.000 άτομα έχουν συνταχθεί μαζί μας, ως άλλοι αστυνομικοί. Δεν υπάρχουν όπλα, όλα γίνονται με στιλό και χαρτί».

Σε ανάρτησή του, πάντως, έχει αναφέρει πως «5-7 άνθρωποι της ομάδας θα οπλοφορούν κιόλας, όταν επιχειρούν να εμπλακούν σε απειλητικές καταστάσεις. Συντελούνται εγκλήματα στα νοσοκομεία».

Back to top button
Close
Close