Τρίκαλα

Αποκριές… στα ύψη: Χαρταετός σε γερανό κατακτά τα Τρίκαλα!

Στην πόλη των Τρίκαλα οι Απόκριες φέτος πήραν άλλη… αίσθηση, γιατί όπως λένε πολλοί, Αποκριές χωρίς χαρταετό απλά δεν νοούνται! Και οι Τρικαλινοί το πήραν κυριολεκτικά.

Ο γνωστός έμπορος αυτοκινήτων Σάκης Μπαμπούρης, μαζί με τον οδηγό πλέον Νίκος Παπακώστας, σκέφτηκαν να κάνουν κάτι ξεχωριστό: έβαλαν έναν χαρταετό… σε γερανό! Ναι, καλά διαβάσατε. Ο χαρταετός τώρα υψώνεται ψηλά και φαίνεται από μεγάλο μέρος της πόλης.

Οι περαστικοί και οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι δεν μπορούσαν να σταματήσουν να χαζεύουν το θέαμα, φωτογραφίες και χαμόγελα γέμισαν τις πλατείες. Κάποιοι μάλιστα σχολίασαν: «Αν οι Απόκριες είχαν… VIP, αυτό θα ήταν!»

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: στα Τρίκαλα η παράδοση συναντά τη δημιουργικότητα και το καρναβάλι αποκτά φτερά… κυριολεκτικά!

Back to top button