EventsMusic newsOpeningsΠολιτισμός

Απογείωσε το “Αέρινο” ο Μάκης Σεβίλογλου στην Καλαμπάκα

Μοναδικές στιγμές απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν  στο γνωστό και αγαπημένο τους live bar

“Αέρινο” της Καλαμπάκας με την εμφάνιση του γνωστού τραγουδοποιού Μάκη Σεβίλογλου.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης επέστρεψε έξι μήνες μετά την τελευταία του επιτυχημένη εμφάνιση στο αγαπημένο στέκι των Καλαμπακιωτών και όχι μόνο μετά από πρόσκληση του ιδιοκτήτη του Γιώργου Γούλα ο οποίος έχει να επιδείξει σημαντικές μουσικές βραδιές στο “Αέρινο” η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της περιοχής.
Έτσι λοιπόν ο Μάκης Σεβίλογλου και οι συνεργάτες του με ένα πλούσιο πρόγραμμα απογειώνουν τους αναρίθμητους φίλους της ποιοτικής μουσικής και τους συμπαρασύρρουν σε ένα μοναδικό ταξίδι  με τραγούδια του καταξιωμένου δημιουργού.
Έντεχνο, δημοτικό αλλά και γνωστές επιτυχίες του Γρεβενιώτη καλλιτέχνη ακούγονται στο “Αέρινο” δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα κεφιού σε όσους επέλεξαν να διασκεδάσουν το βράδυ της Τετάρτης εκεί.
Οι εντυπώσεις όπως πάντα οι καλύτερες για τον Μάκη Σεβίλογλου που παρουσίασε και ορισμένα κομμάτια από την καινούρια του δουλειά στο κοινό της Καλαμπάκας συνοδευόμενος από τους Μάριο Μακρή στην κιθάρα, Γιάννη Δανίτσα στο κλαρίνο και τον Δημήτρη Κίτσιο στο μπάσο.
Ομολογουμένως τέτοιες βραδιές μένουν κυριολεκτικά αξέχαστες και δεν είναι παράλογο να ζητούν επανάληψή τους όσοι τις απολαμβάνουν αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά του καταστήματος που γράφει τη δική του ιστορία στο χώρο…

πηγη meteoravoice

Back to top button
Close
Close