Τρίκαλα

Απίστευτο περιστατικό σε λεωφορείο στα Τρίκαλα: Μουσική, παράπονα και… αστυνομία

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη χθες σε αστικό λεωφορείο της γραμμής Κουτσομύλια – Χαιδεμένη στα Τρίκαλα. Ένας ανήλικος μαθητής που επέβαινε στο όχημα συνδέθηκε στο Bluetooth και άρχισε να παίζει τραγούδια.

Μία επιβάτης, ενοχλημένη από το περιεχόμενο των τραγουδιών, όπως υποστήριξε ήταν άσεμνο, έκανε παράπονα στον οδηγό. Η ένταση που προκλήθηκε ήταν τέτοια, που ο οδηγός αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία.

Στο αστυνομικό τμήμα Τρικάλων οδηγήθηκαν τόσο η καταγγέλουσα επιβάτης όσο και οι γονείς του ανήλικου, με πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές αλληλομηνύθηκαν. Το περιστατικό έχει προκαλέσει συζητήσεις για τα όρια της δημόσιας συμπεριφοράς και την ευθύνη γονέων και επιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

FOTO ARXEIO

Back to top button