Ειδήσεις

Απίστευτη ατυχία στο Deal: Παίκτρια είχε τις 70.000 ευρώ στο κουτί της και….

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της Μαρία, παίκτριας στο επεισόδιο της Πέμπτης στο τηλεπαιχνίδι «Deal» του ALPHA.

Παρά το ρίσκο που αποφάσισε να πάρει, η επιλογή της δεν της βγήκε σε καλό.

Η Μαρία κρατούσε το κουτί με το νούμερο 20, όταν στο παιχνίδι είχαν απομείνει μόλις τέσσερα κουτιά. Ανάμεσά τους βρίσκονταν τρία μικρά ποσά (10, 50 και 250 ευρώ), ένα μεσαίο ποσό των 3.000 ευρώ και το μεγάλο έπαθλο των 70.000 ευρώ.

Ο τραπεζίτης της έκανε πρόταση για 8.500 ευρώ, η οποία φάνηκε δελεαστική, και τελικά την αποδέχτηκε, χωρίς να ξέρει ότι το δικό της κουτί έκρυβε το μεγαλύτερο ποσό στο παιχνίδι — τα 70.000 ευρώ.

Όπως συνηθίζεται το παιχνίδι συνεχίστηκε προκειμένου να ανοίξουν όλα τα κουτιά και αν αποδειχθεί αν τελικά έκανε καλό deal ή όχι. Όπως αποδείχθηκε τα υπόλοιπα κουτιά περιείχαν τα μικρά ποσά, ενώ το δικό της ήταν εκείνο που έκρυβε το ποσό των 70.000 ευρώ.

Back to top button
Close
Close