Τρίκαλα

Απάντηση Βαλάντη Τσιούτσια:Κύριε Δούλαλα-Φοβάμαι ότι η τοξικότητά σας ως Δημοτική Αρχή μάλλον σας έχει κάψει τον εγκέφαλο!!”

Απαντώντας στον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Πύλης,  ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Βαλάντης Τσιούτσιας αναφέρει τα εξής:

“Κύριε Δούλαλα, ως οπλαρχηγός του Δημάρχου Πύλης, αποφασίσατε να απαντήσετε στις καταγγελίες των δημοτών κατά του Δημάρχου, ο οποίος στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο δήλωνε άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα. Από την άλλη όμως ως γνήσιος κωλοτούμπας, ξεχάσατε τι μας απαντήσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο και σήμερα μας γράφετε άλλα. Να σας θυμήσω λοιπόν ότι η απάντησή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν ότι τα απόβλητα του αμιάντου που βρήκατε στην περιοχή ήταν περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε, με αποτέλεσμα να μην απομακρυνθούν στο σύνολό τους. Σήμερα μας απαντάτε ότι στις 04-12-2020 απομακρύνατε όλα τα απόβλητα του αμιάντου.

Τελικά ποια είναι η αλήθεια;

Μάλιστα τα βάζετε με τους δημότες, χαραστηρίζοντάς τους απερίσκεπτους και ασυνείδητους που πέταξαν επιπλέον αμίαντο. Να σας θυμήσω ότι αυτοί οι δημότες σας ψήφισαν να τους υπηρετείτε και να προστατεύετε τη υγεία τους από καρκινογόνα υλικά. Αν γνωρίζετε καλά την περιοχή που υπηρετείτε, τόσο ως Αστυνομικός Υπάλληλος όσο και ως Αντιδήμαρχος, θα έπρεπε να ξέρετε ότι ως Δημοτική Αρχή είστε υποχρεωμένοι να υποδείξετε στους δημότες χώρο συλλογής καρκινογόνων υλικών, όπως ο αμίαντος και όχι να αερολογείτε.

Κύριε Δούλαλα, δεν ξέρω αν έχω ταλέντο στη φωτοφραφία, αλλά σίγουρα έχω δυνατή μνήμη. Κάτι που δεν έχετε εσείς, αφού «ξεχάσατε» τα λεγόμενά σας στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Φοβάμαι ότι η τοξικότητά σας ως Δημοτική Αρχή μάλλον σας έχει κάψει τον εγκέφαλο!!”

Back to top button
Close
Close