Αυτό που θέλω τώρα

Αν είσαι ξανθιά, τότε προτίμησε αυτά τα χρώματα για το outfit του ρεβεγιόν.

Έστω ότι στο φετινό ρεβεγιόν έχεις αποφασίσει να μην μείνεις στα κλασικά όσον αφορά στο outfit. Σαφώς, ένα μαύρο φόρεμα είναι πάντα μία πολύ καλή επιλογή, αλλά το χρώμα δεν μπορεί να μείνει εκτός παιχνιδιού. Εξάλλου, οι μέρες σου επιτρέπουν να είσαι όσο εντυπωσιακή θες. Αν λοιπόν, είσαι ξανθιά κι έχεις αποφασίσει ότι θα αποφεύγεις το μαύρο και τα αναμενόμενα πλέον metallics, τότε τα τρία χρώματα που θα δεις παρακάτω πρέπει να είναι στις πρώτες σου επιλογές.

Κόκκινο, μπλε και πράσινο σε γιορτινές αποχρώσεις είναι έτοιμα να σε συνοδεύσουν στο ρεβεγιόν, να ταιριάξουν άψογα με τα ξανθά μαλλιά σου και να αποθεώσουν την γιορτινή σου εμφάνιση.

Scarlet Red

AP Photo/Thibault CamusΤο κόκκινο είναι από μόνο του ένα εντυπωσιακό χρώμα, κατάλληλο για τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις σου. Ταιριάζει και στις ξανθιές και στις μελαχρινές, αλλά ο συνδυασμός του φλογερού κόκκινου με το ανοιχτό ξανθό των μαλλιών είναι μοναδικός.

Royal Blue

Photo by Evan Agostini/Invision/APΈνα από τα χρώματα που θα φορέσεις αρκετά και τον υπόλοιπο χειμώνα είναι το royal blue. Ένα φωτεινό μπλε που προσδίδει μία αριστοκρατική πινελιά στο στιλ και ταιριάζει άψογα με το ξανθό των μαλλιών. Το αποτέλεσμα αποπνέει μία πολυτέλεια που συνδυάζει το απαραίτητο glam με την κομψότητα.

Emerald Green

Photo by Jordan Strauss/Invision/APΜπορεί το σμαραδγί να το έχει στο μυαλό σου συνδεδεμένο με τις μελαχρινές, όμως σε όσες έχουν ξανθά μαλλιά η αντίθεση γίνεται εντονότερη και το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό. Είναι classy και παράλληλα προσδίδει ένα sophisticated touch στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP

Back to top button
Close
Close