Γάμος - Βάπτιση

Ανω – κάτω ζευγάρια, που παντρεύονταν τις επόμενες τρεις εβδομάδες

Moίρασαν προσκλητήρια, έλαβαν τα δώρα, ετοίμασαν το κρεβάτι τις νύφης και του γαμπρού, αλλά θα μείνουν εκτός νυμφώνος. Ψυχρολουσία για ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους τις επόμενες εβδομάδες, καθώς τον Δεκέμβριο πριν τα Χριστούγεννα η θρησκεία μας δεν το επιτρέπει και το lock down τους έφερε τα πάνω- κάτω.

Εμειναν με άδεια χέρια, λίγο πριν τα στέφανα, έχοντας προπληρώσει νυφικά και γαμπριάτικα κουστούμια και με τις προκαταβολές για το τραπέζι του γάμου… να «παγώνουν» μέχρι νεωτέρας.

«Η πρώτη ψυχρολουσία για εμάς ήταν αρχές της εβδομάδας όταν ανακοινώθηκε πως η Μαγνησία είχε μπει στην κόκκινη ζώνη και έπρεπε να μετατρέψουμε τον αρχικό μας προγραμματισμό, περιορίζοντας τους καλεσμένους στην εκκλησία και το τραπέζι ακόμη περισσότερο, λόγω των έκτακτων μέτρων. Το κάναμε, παρότι θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας ορισμένους φίλους και συγγενείς. Μετά την ανακοίνωση όμως του lock down δεν έχουμε κανένα περιθώριο, ο γάμος αναβλήθηκε», επισήμανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Γ.Κ. μεταφέροντας την πίκρα που δοκίμασε η ίδια και ο σύντροφός της κυριολεκτικά «κάτω από τα στέφανα».

Back to top button
Close
Close