Lifestyle news

Αντζελίνα Τζολί-ο φόρεμα από vintage βιώσιμο μετάξι που σχεδίασε με έμπνευση από το νυφικό της

Οι εποχές που η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ έκαναν εκθαμβωτικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και μονοπωλούσαν τα φλας ανήκουν στο παρελθόν.

Η Αντζελίνα Τζολί στα Όσκαρ: Το φόρεμα από vintage βιώσιμο μετάξι που σχεδίασε με έμπνευση από το νυφικό της

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην εμφανίζεται στις τελετές απονομής βραβείων Όσκαρ, ωστόσο η Ατζελίνα Τζολί έφερε τη λάμψη της στο φετινό κόκκινο χαλί με μια δημιουργία της.

Η διάσημη ηθοποιός και φιλάνθρωπος, ασχολείται με το σχέδιο μόδας και φέτος έκανε το ντεμπούτο της ως σχεδιάστρια ντύνοντας μια από τις παρευρισκόμενες.

Η σταρ, η οποία εγκαινίασε την δική της σειρά ρούχων με την ονομασία “Atelier Jolie” το 2023, δημιούργησε ένα μεταξωτό φόρεμα σε γραμμή Α για τη Σουλέικα Ζαουάντ η οποία εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ “American Symphony” μαζί με τον σύζυγό της, βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή Τζον Μπατίστ.

Suleika Jaouad Batiste

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μία από τις δημιουργίες της Τζολί φοριέται στο κόκκινο χαλί.

oscar
oscar

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι κατασκευασμένο από 100% βιώσιμο και vintage μετάξι και στο πίσω μέρος αποτυπώνεται ένα σκίτσο σχεδιασμένο στο χέρι. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Αμερικανό καλλιτέχνη Τσαζ Γκεστ και αποτυπώνει τον Μπατίστ να διευθύνει μια ορχήστρα.

oscar

Το “American Symphony” σε σκηνοθεσία του Μάθιου Χάινεμαν επικεντρώνεται στη σχέση του ζευγαριού ενώ περιηγείται στη διάγνωση λευχαιμίας της Σουλέικα.

oscar

Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είδαμε τη Τζολί να προσαρμόζει το φόρεμα στην πελάτισσά της.

oscar

Ντυμένη στα μαύρα η Τζολί είχε γονατίσει προσαρμόζοντας την ουρά του φορέματος.

oscar

Το συγκεκριμένο φόρεμα, έχει έμπνευση από το νυφικό της, που είχε στο πίσω μέρος του ζωγραφισμένα έργα των παιδιών της.

jolie pitt
jolie pitt

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to top button
Close
Close