Τρίκαλα

Ανοιχτή εβδομάδα μαθημάτων της TDA !

Σε αυτές τις δύσκολες ζωτικές συνθήκες που εξακολουθούμε να βιώνουμε, η Ακαδημία Χορού Τρικάλων- TDA μας χαρίζει μια νότα χαράς. Από 28 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου  θα πραγματοποιηθεί η  ανοιχτή εβδομάδα μαθημάτων της TDA !

Με τον όρο ανοιχτή εβδομάδα εννοούμε πως θα γίνουν δοκιμαστικά μαθήματα ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα είδη προκειμένου να δουν όλοι οι ενδιαφέροντες μικροί και μεγάλοι σε ποια τμήματα θα ήθελαν να χορέψουν. Tango, Latin, salsa, Bachata, Hip Hop, New Style Hip Hop, Break Dance, Oriental,Μουσικοκινητική αγωγή,δημιουργικός χορός Contemporary, Dancehall, Cheer freestyle pom, Cheer hip hop, cheer jazz,street high heels,commercial, salsa ladies, salsa kids, tango  kids  είναι κάποια από τα είδη που θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε στη σχολή. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό είναι πανέτοιμο να σας ταξιδέψει με τον πιο όμορφο τρόπο στον κόσμο του χορού.

Αυτή η εκρηκτική χορευτική ομάδα απαρτίζεται από:

Γιούλια Πεταράκη(ιδιοκτήτρια, Latin coach, Tango, salsa ladies)

Jonatan Aguero (Tango argentino)

Μάγδα Μπέττα(hip hop coach, tik tok, commercial, street high heels, cheer hip hop)

Μίκα Παυλάκη (oriental)

Βασίλης Μακρής( salsa Bachata)

Γιώργος Παντέλης(Break Dance)

Σταυρούλα Κόκκαλη(Oriental)

Αντζελα Πιλίγκου (contemporary, cheer jazz)

Λώρα Τσάρα(Χορός για όλους)

Γεωργία Αργυρού(cheerleading freestyle pom)

Γεωργία Λιάτου (μουσικοκινητιή αγωγή- δημιουργικός χορός)

Χριστίνα Λίγδα (Dancehall)

Βενετη Ευαγγελία new style hip hop

Franko Tojali break dance

Θεοδώρα Καρυοφυλλη latin

Άρτεμις Φωτάρα (γραμματεία)

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ακαδημία Χορού Τρικάλων εφαρμόζει αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας προκειμένου ο χορός να γίνεται με τον πιο ασφαλή τρόπο. Συγκεκριμένα στην είσοδο της σχολής απολυμαίνουμε τα χέρια μας, φοράμε μάσκα και πατάμε για κάποια δευτερόλεπτα στον ειδικό απολυμαντικό τάπητα της εισόδου. Στη συνέχεια γίνεται θερμομέτρηση. Φοράμε υποχρεωτικά μάσκα  σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Εντός των αιθουσών τηρούμε τις αποστάσεις 2m με βάση τα αυτοκόλλητα που βρίσκονται στο πάτωμα. Οι αίθουσες αερίζονται συνεχώς και απολυμαίνονται και αποστειρώνονται με τον ειδική UV λάμπα αποστείρωσης αέρα. Επιπλέον δίνει την δυνατότητα σε όσους θέλουν να παρακολουθούν τα μαθήματα χορού από το σπίτι μέσω της πλατφόρμας zoom.

Όπως φαίνεται η Ακαδημία Χορού Τρικάλων- TDA κάνει τα πάντα για την ασφάλεια όλων των χορευτών και παρά τους δύσκολους καιρούς αναμένεται να διανύσει μια δυνατή χορευτική χρονιά.

Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της σχολής αλλά και για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της σχολής Ασκληπιού και Βύρωνος 11 (1ος όροφος). Τηλέφωνο 2431038082, Facebook:Ακαδημία Χορού Τρικάλων, Instagramm: trikala_dance_academy

Καλή χορευτική χρονιά σε όλους!

Back to top button
Close
Close