Τρίκαλα

Ανείπωτη τραγωδία: «Πάγωσαν» τα Τρίκαλα από τον αδόκητο χαμό του 30χρονου Σ.Κ. στη Λευκάδα – Είχε πάει για το μπάτσελορ του

 

Σε θρήνο βυθίστηκαν τα Τρίκαλα στο άκουσμα της τραγικής είδησης για τον αδόκητο χαμό του 30χρονου Σ.Κ., ο οποίος χάθηκε στα κύματα της παραλίας Κάθισμα στη Λευκάδα, όπου είχε μεταβεί με φίλους του για να γιορτάσει το μπάτσελορ του.

Ο νεαρός, γεμάτος όνειρα και σχέδια, ετοιμαζόταν να παντρευτεί την αγαπημένη του στα μέσα Ιουνίου, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα επρόκειτο να γίνει και το προγαμιαίο τραπέζι. Το ταξίδι στη Λευκάδα ήταν μια μικρή απόδραση με φίλους, πριν μπει στην πιο σημαντική φάση της ζωής του. Δυστυχώς, η χαρά μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν ο 30χρονος παρασύρθηκε από τα μεγάλα κύματα και χάθηκε μέσα στη θάλασσα, παρά τις προσπάθειες των φίλων του και των διασωστών.Κάθισμα: Χωρίς τις αισθήσεις του νεαρός άνδρας στη θάλασσα

Ο Σ.Κ. ζούσε με την οικογένειά του στα Τρίκαλα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Ανήκε σε γνωστή επιχειρηματική οικογένεια του νομού, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοκίνησης και εκπροσωπεί την FIAT. Το όνομά του ήταν συνδεδεμένο όχι μόνο με τον χώρο της αγοράς, αλλά κυρίως με την ευγένεια, την καλοσύνη και το ήθος που τον χαρακτήριζαν.

Η τραγική είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία στην πόλη και σκόρπισε θλίψη και βουβό πόνο. Γονείς, νέοι και επαγγελματίες από όλο τον νομό αναστατώθηκαν και ανατρίχιασαν από το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας που στέρησε τη ζωή ενός νέου ανθρώπου λίγο πριν από το πιο όμορφο ξεκίνημα της ζωής του.

Η οικογένειά του, βυθισμένη στο πένθος, καλείται να διαχειριστεί μια απώλεια που δεν χωρά ανθρώπινος νους, ενώ η κοινωνία των Τρικάλων στέκεται συγκλονισμένη και σιωπηλή μπροστά στο αβάσταχτο δράμα.

Τα θερμά συλλυπητήρια όλων στους οικείους του.

Back to top button
Close
Close