Lifestyle news

Ανακλήθηκε η μήνυση που είχε καταθέσει Αγγλίδα κατά του Στηβ Μηλάτου!

Ανακλήθηκε η μήνυση που είχε καταθέσει Αγγλίδα εις βάρος του 30χρονου influencer Στέφανου (Στηβ) Μηλάτου, όπου τον κατηγορούσε για βιασμό, στην Ρόδο.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, το αίτημα για ανάκληση της μήνυσης για βιασμό υπέβαλε η ίδια με το αιτιολογικό ότι η δημοσιότητα της υπόθεσης θα της προκαλούσε ψυχική φόρτιση και ανεπανόρθωτη βλάβη.

Για τον λόγο αυτό εξάλλου, κατόπιν αιτήματος της Εισαγγελέως της έδρας, η δίκη συνέχισε κεκλεισμένων των θυρών και εισηγήθηκε την παύση της δίωξης εις βάρος του. Το Δικαστήριο ομοφώνως τάχθηκε με την εισαγγελική εισήγηση.

Να σημειωθεί ότι με βάση τη σχετική νομοθεσία η ποινική δίωξη ασκείται αυτεπαγγέλτως, αλλά αν ο παθών δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη, ο εισαγγελέας μπορεί να απόσχει οριστικά από την ποινική δίωξη ή, αν αυτή έχει ασκηθεί, να εισαγάγει την υπόθεση στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο μπορεί να παύσει οριστικά την ποινική δίωξη εκτιμώντας τη δήλωση του θύματος ότι η δημοσιότητα από την ποινική δίωξη θα έχει συνέπεια τον σοβαρό ψυχικό τραυματισμό του.

Back to top button
Close
Close