Επιχειρείν

Ανέγερση πολυτελούς, πολυκατοικίας στην πόλη των Τρικάλων από την B+b Engineers

Η τεχνική, μελετητική, κατασκευαστική εταιρεία ,B+b Engineers  φιλοδοξεί να γράψει την δική της πορεία   στο χώρο, των  κατασκευών έργων στην πόλη των Τρικάλων και όχι μόνο. Με τα ‘έμπειρα στελέχη παλιά και νέα  και με  υψηλού επιπέδου οργάνωση σε όλες τις εκφάνσεις του κλάδου των κατασκευών τόσο σε μελετητικό όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο, η B+b Engineers σχεδιάζει, προγραμματίζει και υλοποιεί έργα, που διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής του πελάτη της.  Με σεβασμό πάντοτε στην τέχνη της κατασκευής και την επιστήμη του μηχανικού, υλοποιεί  πολλά οικοδομικά έργα υψηλών προδιαγραφών και συνεχίζει την επιτυχημένη δραστηριότητά της, με κατασκευές και πωλήσεις κατοικιών, ιδιωτικά έργα, ανακαινίσεις παντός τύπου και υπηρεσίες τεχνικού – κατασκευαστικού τομέα, όπως Άδειες – Μελέτες και νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών…..

Η άριστη τεχνογνωσία μαζί με την  τεχνική κατάρτιση των στελεχών αλλά και των συνεργατών της, είχε σαν αποτέλεσμα την υλοποίηση έργων με χαρακτηριστικά γνωρίσματα, την  απόλυτη αξιοποίηση των τ.μ. του κάθε διαμερίσματος χωρίς «χαμένους χώρους» την  εργονομία ,την  αρμονία μεταξύ αρχιτεκτονικής και πρακτικότητας, τόσο στο κτίριο όσο και σε κάθε διαμέρισμα χωριστά στην  ποιότητα των κατασκευών με αξιοθαύμαστη ανθεκτικότητα στην πάροδο του χρόνου και με συνεχής και αδιάκοπη επίβλεψη των έργων…..

Μπορεί να είναι εικόνα κτίριαΤο νέο project της B+b engineers εστιάζεται  στην οδό Ηπείρου, μια ήσυχη γειτονιά σε εγγύτητα με το ποτάμι, αλλά σε κοντινή απόσταση από το κέντρο και αφορά πενταόροφη οικοδομή διαμερισμάτων.

Η τοποθέτηση του κτηρίου στο χώρο έγινε με γνώμονα τον προσανατολισμό, ώστε να επιτυγχάνονται οι βέλτιστες ενεργειακές αποδόσεις και σε υποχώρηση από το δρόμο, ώστε να αξιοποιούνται πλήρως οι κομψά σχεδιασμένοι κοινόχρηστοι χώροι πρασίνου.Μπορεί να είναι εικόνα κτίρια

Ο σχεδιασμός του project είχε ως πρωταρχικό στόχο τον συνδυασμό απλότητας και λειτουργικότητας, ενώ συμπεριλαμβάνει διαφορετικές τυπολογίες κατοικιών, από studio μέχρι μεζονέτες, ώστε να μπορούν να καλυφθούν όλες οι σύγχρονες ανάγκες κατοίκησης. Προκειμένου να καλυφθούν στο έπακρο οι απαιτήσεις των χρηστών, θα κατασκευαστούν ακόμη θέσεις στάθμευσης και υπόγειες αποθήκες.Μπορεί να είναι εικόνα κτίρια

Back to top button
Close
Close