ΕιδήσειςΤρίκαλα

Ανάστατη μια ολόκληρη κοινότητα στον δήμο Φαρκαδόνας για κρούσμα κορονοϊού

Ανάστατη είναι μια ολόκληρη κοινότητα γειτονικού Δήμου που απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από το Δήμο Φαρκαδόνας μετά τις πληροφορίες ότι μια γυναίκα νοσεί από το κορονοϊό. Η αναστάτωση και ο πανικός μεγαλώνει καθώς η γυναίκα που φέρεται να έχει νοσήσει από τον κορονοϊό ήρθε σε επαφή με πολύ κόσμο, που την ασπάστηκε σε κηδεία προσφιλούς προσώπου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE» η γυναίκα που φέρεται να έχει νοσήσει προχθές Τρίτη συμμετείχε στην κηδεία ενός πολύ κοντινού της προσώπου σε πόλη της Θεσσαλίας. Στην κηδεία παραβρέθηκαν αρκετά άτομα συγγενείς και φίλοι του οικείου περιβάλλοντος τόσο από το χωριό όσο και από την πόλη, που την ασπάστηκαν. Ήρθε σε επαφή με δεκάδες άτομα γεγονός που δημιουργεί αναστάτωση για τυχόν διασπορά του ιού.

Παράλληλα ο σύζυγος της γυναίκας που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του και δεν έχει νοσήσει είναι ιερέας στο χωριό και τις τελευταίες ημέρες ασκούσε τα λειτουργικά του καθήκοντα, με αποτέλεσμα να έρθει και ο ίδιος σε επαφή με κόσμο.

Πολλοί από τους κατοίκους της κοινότητας ήρθαν σε επικοινωνία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες για να λάβουν κατευθύνσεις ενώ επί του θέματος αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Back to top button
Close
Close