Τρίκαλα

Αλβανικής καταγωγής η νεκρή κοπέλα -Έφυγε μετά τα μεσάνυχτα από το σπίτι

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας Τρικάλων για την κοπέλα που βρέθηκε σήμερα το πρωί στον Προφήτη Ηλία …Εαν και ακόμη οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες εξετάζονται δυο περιπτώσεις η μια της εγκληματικής ενέργειας και η άλλη της αυτοκτονίας.Η κοπέλα είναι 16χρονών …Μάλιστα έχει ξεκινήσει ιατροδικαστής από την Θεσσαλονίκη για να εξετάσει το πτώμα της άτυχης κοπέλας ….Ήδη έχουν ξεκινήσει οι καταθέσεις των οικείων προσώπων στην Α.Δ.Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη είχε απευθυνθεί πριν από λίγες μέρες στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κοπέλα περίπου 30 ετών, μιας και τα χαρακτηριστικά της δεν μπορούσαν να προσδιοριστούν από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχτεί.

Υπενθυμίζεται πως το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στις 07.00 περίπου το πρωί της Τετάρτης, έξω από το εκκλησάκι στο λόφο του Προφήτη Ηλία από έναν πολίτη που είχε πάει για περπάτημα και από τους υπάλληλους καθαριότητας του Δήμου στα Τρίκαλα

Την άτυχη γυναίκα βρήκαν έξω από το φερώνυμο εκκλησάκι υπάλληλοι του Δήμου Τρικκαίων οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες καθαριότητας στο χώρο.

 

Back to top button
Close
Close