MUST Read

Tαλαιπωρία χωρίς τέλος για φοιτητές και επιβάτες λεωφορείων

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία όχι μόνο των οδηγών, αλλά και των φοιτητών που αυτές τις ημέρες ταξιδεύουν προς την ιδιαίτερη πατρίδα τους, εξαιτίας των μπλόκων. Πολλοί εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια, καθώς οι αγρότες δεν επιτρέπουν τη διέλευση λεωφορείων, μέσων που χρησιμοποιούν εργαζόμενοι, φοιτητές, συνταξιούχοι και γενικά όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν με Ι.Χ.

Υπάρχουν αρκετά τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας από φοιτητές που επέστρεφαν στη γενέτειρά τους για τις γιορτές, αλλά και από επιβάτες που ταξίδευαν προς άλλες πόλεις. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα δρομολογίου από Λάρισα προς Αθήνα, το οποίο ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι και μέχρι τις 8 το βράδυ δεν είχε φτάσει ακόμη στον προορισμό του.

Όπως οι αγρότες δείχνουν κατανόηση και επιτρέπουν τη διέλευση Ι.Χ. σε ειδικές περιπτώσεις, ίσως ήρθε η ώρα να επανεξετάσουν τη στάση τους και απέναντι στα λεωφορεία, ώστε να μη δοκιμάζεται περαιτέρω η υπομονή του κόσμου.

Back to top button
Close
Close