Αθηναίοι στρίβουν… Τρίκαλα τέλος, κατεύθυνση Πελοπόννησος

Ιδιαίτερη γκρίνια επικρατεί, καθώς η Θεσσαλία… λόγω των μπλόκων, η περιοχή παθαίνει μεγάλη ζημιά από ακυρώσεις σε ξενοδοχεία και κάθε είδους καταλύματα. Κόσμος που θα ερχόταν και θα ξόδευε… μένει μακριά.
Το ενδιαφέρον; Παρατηρήθηκε μεγάλη στροφή των Αθηναίων προς την Πελοπόννησο, όπου τα μπλόκα έχουν ατονήσει σχεδόν εντελώς. Δικαιολογημένη η αντίδραση των υπεύθυνων των ξενοδοχείων και των «ξωτικών» του τουρισμού, αφού το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στα λεωφορεία και στις εκδρομές από την Αθήνα, οι οποίες, λόγω της ταλαιπωρίας στα μπλόκα, αποφάσισαν να στρίψουν για αλλού.
Με λίγα λόγια: η Θεσσαλία πληρώνει το τίμημα των μπλόκων, η Πελοπόννησος κάνει την κίνηση και η κυβέρνηση… πού είναι; Οι Αθηναίοι πάντως φαίνεται πως δεν έχουν διάθεση για περιπέτειες στις εορτές.

